06 / 05 / 2024

imsad 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

imsad 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Benzine 74 kuruşluk bir indirim daha geliyor! Bu gece fiyatlar düşecek! Opet, BP, PO, Total 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Petrol ve uluslararası ürün fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle akaryakıtta da indirimler peş peşe geliyor. Sürülere bir indirim müjdesi daha verildi. İşte ayrıntılar ve Opet, BP, Shell, PO, Total 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye dokuz ayda 9,3 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım aldı!

Türkiye'ye yapılan Uluslararası Doğrudan Yatırımlar (UDY) bu yılın dokuz ayında 9.282 milyon ABD Dolarına ulaştı.

Son durum... Euro bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 euro kuru...

Euro kuru bugün kaç lira? Euro hafta sonunun ilk gününde uluslararası piyasalarda ne kadar? Döviz kurlarını yakından takip eden yatırımcılar ve döviz almak isteyenler bu soruların cevabını araştırıyor. İşte 9 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Altolo İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Altolo İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile Fıda Muhammed tarafından kuruldu.

VakıfBank, 72.9 milyon TL'ye İUFM'den bina aldı!

VakıfBank, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Vakıf GYO'ya ait projenin bankanın genel müdürlük hizmet binası olarak kullanılması planlanan bölümü 72.9 milyon TL'ye satın aldı.

Türk müteahhitleri 10 ayda 9.4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ekonomik krizin ardından toparlanma sürecine giren Türkiye'nin uluslararası müteahhitlik hizmetleri 9 milyar 472 milyon dolar tutarında 158 proje üstlendi.

Gram altın rekor kırdı, spot altın 9 yılın zirvesinde!

Koronavirüs vakalarında devam eden artışlar uluslararası piyasalarda spot altının ons fiyatını 9 yılın zirvesine taşıdı. Yurt içinde de gram altın fiyatı 397 liraya ulaşarak rekor tazeledi.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

imsad 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi Haberi

imsad 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği, ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin 9’uncusunu, bu yıl ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ temasıyla İstanbul’da gerçekleştiriyor.

5 Kasım Salı günü Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek zirve için geri sayım başladı. Sektörün en önemli buluşması haline gelen zirvede, yerli-yabancı çok uluslu şirketlerin başarılı ve deneyimli yöneticileri, akademisyenler ve sektörün nabzını tutan temsilciler dış ticaret performansımızı daha da artırabilmek için ticaretimizi sınırlayan engelleri ve çözüm önerilerini görüşerel ihtiyaçlar, sorunlar ve çözümleri konuşacak.


Türkiye’nin önde gelen kadın sanayicilerinden biri olan İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, zirvede markaların rekabeti konusunda deneyimlerini anlatacak. TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yurtdışında marka olma stratejilerinden...