19 / 05 / 2024

imsad kayseri etkinliği 

imsad kayseri etkinliği 

Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağını Kayseri’de gerçekleştirecek. Türkiye İMSAD Kayseri etkinliği 16 Kasım'da yapılacak. 

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi! 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam tamına 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor!

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi... Kayseri'deki tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor...

TOKİ Kayseri projesi için tarih belli oldu! 194 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'de inşa edilecek olan yeni proje için tarih belli oldu. 194 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 318 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 318 adet konuta yer verilecek.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

imsad kayseri etkinliği  Haberi

imsad kayseri etkinliği 

İnşaat malzemeleri sanayicilerinin çatı örgütü olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağı Kayseri’de; sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan sektör temsilcilerini bir araya geliyor. 

Kayseri Sanayi Odası  işbirliğinde düzenlenecek olan 'Paylaşım Günleri: Sanayide İyi Uygulamalar’ başlıklı etkinlik, 16 Kasım Perşembe günü Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlenecek. 

Kayseri Sanayi Odası’nda saat 14.00-17.00 arasında gerçekleşecek etkinlikte, ‘Karbon salımını azaltmak için yaratıcı çözümler’, ‘Sanayide enerjimizi verimli kullanıyor muyuz?’, ‘Fabrikalarımız ne kadar akıllı?’ ve ‘Döngüsel ekonominin neresindeyiz?’ gibi konular...