20 / 05 / 2024

imsad Kobirate

imsad Kobirate

Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri, Türkiye İMSAD’a (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) “Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum” derecelendirme metoduna göre 10 üzerinden 8.25 notunu verdi.

Doğuş GYO Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 13 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile anlaştı...

Ata GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kredi derecelendirme hizmeti kapsamında "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş" ile bugün 1 yıllık kredi derecelendirme sözleşmesi imzalandı...

Vakıf GYO, Kobirate ile anlaştı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "Kredi Değerliliğinin Derecelendirmesi" amacıyla Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı..

İMSAD, ‘Dış Ticaret Endeksi Şubat 2018’ sonuçlarını açıkladı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, 2018 yılı itibarıyla hayata geçirdiği ‘İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin Şubat 2018 sonuçlarını açıkladı.

Türkiye İMSAD gündem buluşmaları 5 Nisan'da!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla yapılacak.

Doğuş GYO, Kobirate ile kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı.

İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 14 Aralık'ta!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) aracılığıyla 3 ayda bir düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, 14 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Türkiye İMSAD, Kayseri’de sektör temsilcilerini buluşturdu!

Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağı Kayseri’de; sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan sektör temsilcilerini buluşturdu. 

Türkiye İMSAD Ekim 2017 Sektör Raporu'nu açıkladı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği tarafından yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin, EKİM 2017 sonuçları yayınlandı.

Türkiye İMSAD, Kayseri’de sektör temsilcilerini buluşturuyor!

Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağını Kayseri’de gerçekleştirecek. Türkiye İMSAD Kayseri etkinliği 16 Kasım'da yapılacak. 

İMSAD: Konut arzı, satışların önüne geçti!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği tarafından yayınlanan Ekim 2017 Sektör Raporu açıklandı. Rapora göre, konutta üretim arzı, satışların önüne geçti. 

Türkiye İMSAD Eylül 2017 Sektör Raporu'nu açıkladı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği tarafından yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin, Eylül 2017 sonuçları yayınlandı.

imsad Kobirate Haberi

imsad Kobirate


Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri, Türkiye İMSAD’a (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) “Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum” derecelendirme metoduna göre 10 üzerinden 8.25 notunu verdi. Türkiye İMSAD bu derecelendirmeye göre değerlendirilen ilk sektörel dernek oldu.


Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş.’nin, 2015/ 2 Revizyon Sivil Toplum Kuruluşlarının Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirmesi Metodolojisine uygun olarak Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne uygunluğunun derecelendirmesi; Dernek belgeleri üzerinde yapılan çalışmalar, yönetici ve ilgililer ile yapılan görüşmeler, Derneğin resmi İnternet sitesi, 2014-2015 yıllarına ait mali tabloların incelenmesi ve diğer incelemeler neticesinde sonuçlandırıldı.


Kuruluşundan bu yana geçen 32 yılda, Türk inşaat sanayini yurt içinde ve yurt dışında temsil eden sivil toplum örgütü Türkiye İMSAD,...