05 / 05 / 2024

imsad SBE16 İstanbul Konferansı

imsad SBE16 İstanbul Konferansı

SBE16 İSTANBUL Konferansı Türkiye’de ilk kez Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konferans çerçevesinde; Türkiye’nin iklim değişikliği kapsamındaki ulusal vizyonu konuşulacak.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Gazbeton üreticileri sürdürülebilir Türkiye için hedef belirledi!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

SBE16 İstanbul Konferansı yapıldı!

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

İnşaatın yol haritası: Karbonu azalt, inovatif yaklaş, geleceği planla!

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen SBE Konferansları serisinin İstanbul ayağı SBE16 İSTANBUL Konferansı, derinlemesine ele aldığı inşaat, sürdürülebilirlik ve çevre konuları, bildiriler, oturumlar ve katılımcılarıyla yılın en etkili organizasyonlarından biri oldu.

Prefabrik Yapı, Mars konteyneri tanıttı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansında (SBE16 İstanbul) yeni ürünü Mars konteyneri sergiledi.

Türkiye İMSAD çevreci yaklaşımlarını AB standartlarına çevirdi!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla gerçekleştirilen SBE Konferansları serisinin İstanbul ayağı SBE16 İSTANBUL, Türkiye İMSAD’ın büyük çevreci vaadi ile başladı.

Kalebodur, SBE16 İSTANBUL Konferansı’na sponsor oldu!

SBE16 İSTANBUL Konferansı’na Uluslararası Sürdürülebilir Yapı Çevre Konferansı- KALEBODUR Özel Oturum sponsoru olarak destek veriyor.

SBE16 İSTANBUL Konferansı 13-15 Ekim'de!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilecek olan SBE16 İSTANBUL Konferansı’na çok az bir süre kala konferans detayları da hızla şekillenmeye devam ediyor.

SBE16 İstanbul Konferansı 13 Ekim'de başlıyor!

SBE16 ISTANBUL Konferansı çerçevesinde; sürdürülebilir, yeşil, dayanıklı ve akıllı binalar, kentler ve metropoller ile ilgili konuların tüm yönleriyle işleneceği konferans, inşaat sektörünün tüm aktörlerinin desteğiyle gerçekleşecek.

imsad SBE16 İstanbul Konferansı Haberi

imsad SBE16 İstanbul Konferansı

SBE16 İSTANBUL Konferansı Türkiye’de ilk kez Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sürdürülebilir bir gelecek için fikirlerin, çözümlerin, yöntemlerin ve tekniklerin tartışılması ve paylaşılması amacıyla düzenlenen SBE16 ISTANBUL Konferansı çerçevesinde; Türkiye’nin iklim değişikliği kapsamındaki ulusal vizyonu konuşulacak. 


Sürdürülebilir, yeşil, dayanıklı ve akıllı binalar, kentler ve metropoller ile ilgili konuların tüm yönleriyle işleneceği konferansın bildiri özet tarihi 1 Şubat’tan 1 Mart tarihine kadar uzatıldı.


Dünyanın 50’den fazla ülkesinde 2000 yılından bu yana yapılmakta olan Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferanslar Serisi (The Sustainable Built Environment Conference Series), yapı malzemesi üreticilerini, bilim insanlarını, uygulayıcıları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri, akademisyenleri, sanayicileri, devlet kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. Türkiye İMSAD’ın organizatörlüğünde 13-15 Ekim 2016’da gerçekleştirilecek konferansa daha önce 1 Şubat olarak...