03 / 05 / 2024

İMSAD Üye Dernekler Toplantısı 2021

İMSAD Üye Dernekler Toplantısı 2021

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD’ın yılda iki kez düzenlediği, 2021 yılının ilk Üye Dernekler Toplantısı online olarak gerçekleşti. Toplantıda sektörün geçirdiği değişim ve güncel sorunlar ele alındı. 

Türkiye İMSAD ve üye derneklerden deprem konusunda kritik açıklama!

Türkiye İMSAD ve üye dernekler, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23'üncü yıl dönümü sebebiyle deprem ilgili ortak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

İnşaat malzemeleri sanayisi 2022'ye nasıl başladı?

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ocak 2022 verilerini yayınladı. Peki inşaat malzemeleri sanayi bileşik endeksi 2022'ye nasıl başladı?

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yeşil Mutabakat Eylem Planı inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Türkiye İMSAD, Yeşil Mutabakat’a hazırlık için özel eğitim programı başlattı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İMSAD, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yeşil Mutabakat’a hazırlık amaçlı olarak üyelerine özel eğitim programı için düğmeye bastı.

Fransa'daki hayırseverlerden Suriye'ye 539 konut bağışı!

Fransa Strazburg Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Strazburg Din Hizmetleri Ataşeliği ve bağlı dernekler tarafından Suriye'ye 539 konut bağışı gerçekleştirildi.

İnşaat malzemeleri sektörü değişime ayak uydurmalı!

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD’ın yılda iki kez düzenlediği, 2021 yılının ilk Üye Dernekler Toplantısı online olarak gerçekleşti. Toplantıda sektörün geçirdiği değişim ve güncel sorunlar ele alındı. 

Konut alımında senet kullanım oranı yüzde 47'ye yükseldi!

Türkiye İMSAD tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan ‘Sektör Raporu Mayıs 2017’ sonuçlarına göre, Konut alımında senet kullanım oranı yüzde 47'ye yükseldi.

Kültürpark'ta yeşil alan hedefi yüzde 70-80 olmalı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Yeni Kültürpark Projesi", Kültürpark Platformuna üye dernekler tarafından protesto edildi.

İMSAD'a üye 51 kuruluş Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Türkiye İMSAD’a üye 51 kuruluş 39’uncu Yapı Fuarı’nda yerini aldı. Fuara Kamerun Ticaret Heyeti’ni ağırlayacak olan İMSAD damga vurmaya hazırlanıyor.

İMSAD liderliğinde AB'ye uyum eğitimleri tamamlandı

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) liderliğinde, Türkiye, Bulgaristan, Romanya ve Hırvatistan'daki inşaat malzemeleri sektör kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen EUbuild Projesi
kapsamındaki AB'ye uyum eğitimleri tamamlandı.

Askerden TOKİ'ye dev teklif

Milli Savunma Bakanlığı, Konak Belediyesi ve TOKİ'ye Güzelyalı Asker Hastanesi'nin bulunduğu alana 400 yataklı bina yapılması karşılığında, Hatay'daki araziyi önerdİ.

İMSAD Üye Dernekler Toplantısı 2021 Haberi

İMSAD Üye Dernekler Toplantısı 2021

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD’ın yılda iki kez gerçekleştirdiği 2021 yılının ilk Üye Dernekler Toplantısı 22 üye derneğin katılımıyla online olarak yapıldı. Toplantıda sektördeki değşim tartııldı. 

Sektör içi birlikteliği artırmak sektörün ortak sorunlarına çözüm önerileri getirmek ve alt sektörlerin sorun ve beklentilerine yönelik ortak eylem planlarını geliştirebilmek için düzenlenen Türkiye İMSAD Üye Dernekler Toplantısı, 4 Mart 2021’de 22 üye dernekten 40’ın üzerinde temsilcinin katılımıyla gerçekleşti. Üye Dernekler Toplantısı’na, Türkiye İMSAD üyesi derneklerin Yönetim Kurulu Başkanları, Başkan Yardımcıları, Başkan Vekilleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter ve Genel Koordinatörleri katıldı.  

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu’nun sektöre yönelik 2020 yılı değerlendirmesi ve 2021 öngörülerini paylaştığı toplantıda, 2015-2017 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevcut Dönem Başkan Vekili Fethi...