04 / 05 / 2024

İMSİAD elite ödülü

İMSİAD elite ödülü

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor!

ÇED süreci 26 Şubat 2018 tarihinde başlayan Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor. Çılgın proje için "Halkın Katılım Toplantısı" düzenlenecek..

Ukra City, Ödül İstanbul adıyla satışta!

Bir türlü teslim edilemeyen Ukra City, artık Özyurtlar Holding güvencesi altında yatırımcısıyla buluşuyor. Özyurtlar, eski adıyla Ukra City yeni adıyla Ödül İstanbul’u ev sahipleriyle buluşturmak için çalışmalara başlıyor.

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Ödül İstanbul fiyat listesi 179 bin TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 785 bağımsız birimden meydana gelen Ödül İstanbul projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Ödül İstanbul Konutları Beylikdüzü fiyat!

Ödül İstanbul projesi, sekiz blokta 2 bin 683 konut, 103 dükkan olmak üzere toplam 2 bin 785 bağımsız üniteden oluşuyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Ödül İstanbul Evleri ödeme planı!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul projesi sekiz blokta 2 bin 785 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Ödül İstanbul Evleri ödeme planı...

Her yıl 200 bin bağımsız birim dönüşmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2030 yılına kadar bir depremin olabileceği konusunda uyardı. Özhaseki, ''Her yıl 200 bin bağımsız birimi dönüştürebilirsek İstanbul'u depreme hazırlamış oluruz'' diye konuştu.

Özyurtlar Ödül İstanbul daire fiyatları!

Toplam 2 bin 785 bağımsız birimden meydana gelen Ödül İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü'nde Autopia'nın arkasında inşa ediliyor. Özyurtlar Ödül İstanbul daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Red Dot'tan Arçelik'e 5 ödül!

Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü. Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.

E.C.A. Myra serisi, Silver Award ödülü aldı!

E.C.A. Myra serisi, Avrupa’nın en önemli tasarım yarışması kabul edilen A’ Design Award’da “Silver Award” ödülünü almaya hak kazandı. Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, yarışmadan bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bergama Belediyesi restorasyon ödülü aldı!

Bergama Belediyesi, tarihi Havra ve Ev Restorasyonları nedeniyle, "En İyi Restorasyon Uygulaması Ödülü" aldı. Bergama Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi ile birlikte'Kentsel Kültür Varlıkları Projesi' adı altında eski evleri ayağa kaldırıyor

İMSİAD elite ödülü Haberi

İMSİAD elite ödülü

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. 16 kategoride verilen ödüllerde Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti. Bursa'nın en seçkin isimlerinden oluşan jüri üyeleri tarafından belirlenen ödüllerin dağıtıldığı törende İMSİAD, gerek dernek olarak gerekse de üyeleri bazında aldığı ödüllerle adeta geceye damgasını vurdu. 



SEKTÖRÜMÜZ, BURSAMIZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 


Ödülü almak için sahneye çıkan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD'ın tüm üyelerinin de bu ödülde emeği olduğunu söyleyerek geceye katılan İMSİAD üyelerini sahneye davet etti. Ödülü aldıktan sonra konuklara kısa bir konuşma yapan Mescioğlu,"Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Açıkçası biz hiç şaşırmadık çünkü sektörümüz, Bursamız ve ülkemiz için çalışıyoruz. Bursa artık inşaat sektörünün en...