07 / 05 / 2024

imsiad seminer

imsiad seminer

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği seminerlerine NTA Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler ile devam etti.

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Ankara gayrimenkulde İstanbul'a meydan okuyor!

ERA bu kez Ankara’da ‘gayrimenkul danışmanlığı sektörü ve franchise’ konusunda seminer verdi. Seminer’de Ankara pazarının avantajları ve potansiyeli konularına yer verildi.

Aksa, Çin'de birçok başarıya imza attı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) iş birliğiyle 18 Kasım 2015 tarihinde “Türk Şirketleri için Çin’deki Fırsatlar” konulu seminer düzenlendi.

CNR Emlak Fuarı'na İMSİAD desteği!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), önceki günlerde İstanbul "CNR Emlak - Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nı ziyaret etti.

İMSİAD CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

Geçtiğimiz aylarda dünyanın en önemli fuarlarından sayılan Dubai ve Kuveyt fuarlarını ziyaret eden İMSİAD son olarak İstanbul "CNR Emlak - Konut. İşyeri, Satmalına. Kiralama ve Finansman Fuarfnı ziyaret etti.

Geyve Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak” dedi.

Sakarya Geyve Gençlik Merkezi yükseliyor!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak” dedi.

imsiad seminer Haberi

imsiad seminer

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği seminerlerine NTA Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler ile devam etti. İnşaat mühendisliği mesleğinin önünün açık olduğunu belirten Göler, çizilen projelerin uygulanabilirliğinin de önemli olduğunu dile getirdi. Projenin hem estetik, hem de ekonomik olmasının uygulanabilirliğini attırdığını kaydeden Göler "Ülkemizin iyi mühendislere ihtiyacı var. Gelecekte başarılı olmak adına ilk hedefiniz para kazanmak olmamalı. İlk birkaç sene deneyim kazanacağınız işleri seçin. Hangi alana yoğunlaşacağınızı şimdiden belirleyin. İşinizle çözüm üretene kadar dertlenin" dedi. 


PARAYI İYİ YÖNETMEK ZORUNDASINIZ 


Mühendislerin çözüm üretebilen ve sorumluluk alabilen bireyler olarak kendilerini yetiştirmesi gerektiğini söyleyen Göler Göler "Sektör temsilcileri olarak iyi inşaat mühendisi bulmakta zorlanıyoruz. Mühendisliğin yarısı ekonomidir. Eğer finansı iyi yönetemezseniz mühendisliğiniz iş dünyasında bir şey ifade...