19 / 05 / 2024

İMSİAD son durum

İMSİAD son durum

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), önceki günlerde İstanbul "CNR Emlak - Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nı ziyaret etti.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Dipten gümüş alanlar yaşadı! Analistler: Gümüşe yatırım yapanlar 2 kat kazanacak! Gümüşte son durum ne?

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altında yaşanan hafif yükselişle beraber gümüş yatırımcısı ne olacağını merak ediyor.'' Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını arıyorlar.

Kırsal mahalle düzenlemesinde son durum ne?

“Kırsal mahalle” adı ağırlıklı olarak tarımsal faaliyetle uğraşılan eski köyleri ve beldeleri niteliyor. Kırsal mahalle kanununda yapılan değişiklik ile kırsal mahalle olacak yerleşim alanlarında yaşayanlara muafiyetler ve indirimler yapıldı. Peki uygulamada son durum ne?

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Mayıs 2020!

Kredi faiz oranlarında yapılan indirim fırsatları sürerken bankalar tarafından yeni adımlar atılmaya devam ediliyor. Peki Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son durum!

Üsküdar Çamlıca'da 270 bin nüfusun yaşadığı mahalleleri kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar ne durumda? İşte, Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşümünde son durum..

2B arazisi son durum 2016!

2b arazileri; Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerler oluyor. Peki, 2B arazisi son durum 2016 nedir?

İstanbul baraj doluluk oranları 20 Mayıs 2015 son durum!

İSKİ verilerinden derlenen bilgiye göre barajlardaki mevcut su hacmi 20 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yüzde 93.69 oranına ulaştı. İşte İstanbul baraj doluluk oranı 20 Mayıs 2015 son durum...

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Tozkoparan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında toplam 60 hektar alan yeniden dönüşecek. Gecekondulardan arındırılacak olan Tozkoparan'da çalışmalar devam ediyor. İşte Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde son durum...

İmar yönetmeliği son durum 2015!

İmar yönetmeliklerinde yapılan düzenlemelere göre Yeni İmar Yönetmeliği esasları 1 ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girecek. Peki, bu tarihte neler değişecek? İşte imar yönetmeliği son durum 2015..

İstanbul baraj doluluk oranı 12 Mayıs 2015 son durum!

İSKİ verilerinden derlenen bilgiye göre barajlardaki mevcut su hacmi 12 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yüzde 94.75 oranına ulaştı. İşte İstanbul baraj doluluk oranı 12 Mayıs 2015 son durum...

Dubai Port Limanı'nda son durum!

Körfez Yarımca’da inşa edilen Dubai Port Limanı projesi, Danıştay’ın iptal kararına rağmen neredeyse tamamlandı. Dubai Port Properties Liman İşletmeleri tarafından hayata geçirilen liman projesinde son durum ne?

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisinde son durum ne?

1956'da Necmettin Erbakan'ın temelini attığı Bayrampaşa'daki 44 dönümlük Pancar Motor Fabrikası arazisi için teklifler toplandı. Kayseri Şeker tarafından yürütülen ihale sürecinde son durum ne?

İMSİAD son durum Haberi

İMSİAD son durum

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), önceki günlerde İstanbul "CNR Emlak - Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nı ziyaret etti. İMSİAD ulusal ve uluslararasında önemli bir yer tutan fuarları gezmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda dünyanın en önemli fuarlarından sayılan Dubai ve Kuveyt fuarlarını ziyaret eden İMSİAD son olarak İstanbul "CNR Emlak - Konut, İşyeri, Satmalına, Kiralama ve Finansman Fuarı'nı ziyaret etti. Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projeleriyle yer aldığı fuara İMSİAD adeta çıkarma yaptı. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu önderliğinde yaklaşık 50 üyesiyle fuarı ziyaret eden İMSİAD, fuarda incelemelerde bulundu. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, beraberindeki heyetle İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Karaalp'in firması olan Alpiş İnşaat'ın ve İMSİAD Üyesi Ali Bostancının firması Ali Bostancı İnşaat'ın...