13 / 05 / 2024

İMU Göztepe Kampüsü görselleri

İMU Göztepe Kampüsü görselleri

278 dönüm alan üzerinde yükselen İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nün kuzey yerleşkesinde eğitim 30 Eylül 2013 tarihinde başladı. Güney yerleşkesinde ise henüz inşaat çalışmaları başlamadı.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Erken emeklilik şartları değişiyor mu? Erken emeklilikte yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Erken emeklilik milyonlarca çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Çalışan kadın için doğum borçlanması, erkekler için ise askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı sağlanması mümkündür. Peki erken emeklilik şartları değişiyor mu, yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

İkitelli ve Göztepe Şehir Hastaneleri Mayıs'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde açılacağını müjdelediği İkitelli (Başakşehir) ve Göztepe şehir hastanelerinin inşaat çalışmalarında sona gelindi…

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

Gloria Jean’s Coffees Göztepe'de yeni mağaza açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü karşısında açıldı.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

İMU Göztepe Kampüsü görselleri Haberi

İMU Göztepe Kampüsü görselleri


İstanbul'un 9. devlet üniversitesi İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin yeni Göztepe kampüsü toplam 278 dönüm alana sahip. Üniversitenin Göztepe kampüsü TOKİ tarafından inşa ediliyor.


Göztepe'de D-100 Karayolu üzerinde yer alan Göztepe kampüsü Eski Devlet Malzeme Ofisi binalarının olduğu alanda inşa ediliyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin kuzey yerleşkesi 204 dönüm, güney yerleşkesi 74 dönüm. Üniversitenin kuzey yerleşkesinde eğitim 30 Eylül 2013 tarihinde başladı. Güney yerleşkesinde ise inşaatın ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.


İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ilk etabında Eğitim Bilimleri Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Turizm Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Merkezi Laboratuvar, Medikal Merkez ve yemekhane yer alıyor.


Üniversitenin ilk etabında 70 bin 965 metrekare eğitim binaları için ayrılırken, 40 bin metrekare alan alt yapı olarak kapalı otopark olacak. Dört...