18 / 05 / 2024

İnallar Hayat teslim tarihi

İnallar Hayat teslim tarihi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren İnallar, kuruluşunun 25'inci yılına Balat Bölgesi'nde tüketicilerin konut ihtiyaçlarına kalıcı çözümler sunma hedefindeki inşaat projesi İnallar Hayat'la girdi.

Bu Hayat İstanbul'da 89 bin TL taksitle! Şubat 2025'te teslim!

Ortak Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Bu Hayat projesinden 89 bin TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Bu Hayat İstanbul projesinin teslimlerinin 2025 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Bu Hayat Kurtköy'de lansmana özel 120 ay vade fırsatı! Aralık 2024'te teslim!

Ortak Yapı imzası ile hayata geçirilen Bu Hayat Kurtköy'de lansmana özel olarak 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Bu Hayat Kurtköy projesinde 306 konut bulunuyor.

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! 8 ilde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresi uzatıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremden etkilenen illerde çalışma hayatını kolaylaştırmak için işverenlerin ve çalışanların yanında olmaya devam ettiklerini açıklayarak,  "8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz" ifadesini kullandı.

İnallar Hayat 3 projesinde son 3 adet konut! 8.2 milyon TL'den başlıyor!

İnallar tarafından inşa edilen İnallar Hayat 3 projesinde satışlar devam ediyor. Yaşamın başladığı projede 60 daire yer alıyor.

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz'da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin Temmuz ayında yapılacağı projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Önallar Life Bodrum'da son 2 konut! Temmuz'da teslim!

Önallar Life Bodrum'daki son 2 konutun satış süreci devam ediyor. Projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi!

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Seba Hayat nerede?

Seba Hayat'ta fiyatlar 890 bin liradan başlıyor. 2021'de teslim edilecek projedeki tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede satışlar başladı. Peki Seba Hayat nerede?

THY'den Yeni Havalimanı'na yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji!

TÜRK Hava Yolları'nın (THY), bir süre önce yaptığı teknolojik yenilikle artık yolcular bir kart sayesinde uçuş sonrası uzun süre bagajlarını teslim bandının başında beklemiyor. THY'den yolcunun hayatını kolaylaştıran teknoloji...

Hoşdere Avrupark Hayat ev fiyatları!

Hoşdere Avrupark Hayat ev fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 675 TL'den başlıyor. Projedeki konutların 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor...

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

İnallar Hayat teslim tarihi Haberi

İnallar Hayat teslim tarihi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren inallar, kuruluşunun 25'inci yılına Balat Bölgesi nde tüketicilerin konut ihtiyaçlarına kalıcı çözümler sunma hedefindeki inşaat projesi İnallar Hayat'la girdi. Hayat İçin Güzel Fikirler sloganıyla yola çıkan İnallar, Hayat Projesi'ni, daha güvenli, daha yeşil, daha konforlu, daha sosyal ve daha eğlenceli bir hayatı düşleyenler için hayata geçirdi. 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje, geniş bir yeşil alan çevresinde konumlanan 12 blokta deprem yönetmeliğine uygun, radye temel ve drenaj sistemi gibi detayları ile dikkat çeken ısı, su ve ses yalıtımına sahip 156 daire ile kuruldu. 


Tel: (0224) 241 92 92

Web: http://www.inallarhayat.com.tr/


Hürriyet...