12 / 05 / 2024

inançköy toki alt gelir kura çekilişi ne zaman

inançköy toki alt gelir kura çekilişi ne zaman

Çankırı İnançköy TOKİ projesinde yer alan 363 konutun kura çekilişi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Düşük faizli kredi dönemi bitti: Artık yüzde 50’nin altında kredi sunmak zor

Faiz oranlarındaki yüksek artış sonucunda, oranlar yüzde 50 seviyelerine tırmanırken, kredi talebinde ciddi bir azalma yaşandı. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, insanlara artık yüzde 50'nin altında bir faiz oranıyla kredi sağlamanın gerçekçi olmadığını belirtti. 

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarih açıklandı, bu tarihi duyanın resmen nutku tutuldu!

Altın fiyatlarında büyük deprem... Gram altının 5 bin TL olacağı tarih açıklandı, bu tarihi duyanın resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

Altın fiyatlarında çok büyük deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarih bir bir açıklandı, bu tarihi duyanın aklı gitti

Altın fiyatlarında çok büyük deprem... Gram altının 5 bin TL olacağı tarih bir bir açıklandı, bu tarihi duyanın aklı gitti... Hemen gitti...

Kıyıda köşede altını olanları İslam Memiş uyardı! Katlanarak artacak!

İslam Memiş, altını olanları uyardı. Kıyı da köşede altını olanlar bunu yaparsa katlanarak artacak. İşte detaylar!

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, kasım ayını düşüşle kapatırken, aralık ayında çarşıyı pazarı karıştırdı. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ons altın 1769 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları....

Altın fiyatları toz duman oldu! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatları bugün resmen toz duman oldu.  Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları...

inançköy toki alt gelir kura çekilişi ne zaman Haberi

inançköy toki alt gelir kura çekilişi ne zaman


TOKİ Çankırı İnançköy projesinde 363 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutların kura çekilişi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.


İnançköy TOKİ'de yer alan konutlar için başvurular 28 Haziran – 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında kabul edildi. İnançköy TOKİ için en düşük taksit tutarı 442,43 TL olarak belirlendi.


2 oda 1 salon konutların bulunduğu projede fiyatlar 90 bin 497 TL ile 107 bin 827 TL arasında değişiyor.


Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen projede peşinat tutarları 10 bin 859 TL ile 12 bin 939 TL arasında farklılık...