29 / 04 / 2024

ince ve sessiz klozet kapağı

ince ve sessiz klozet kapağı

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı. İnce ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken “slim” kapaklar, metal menteşeleriyle modern bir tarz sunuyor. Sento-Bella ve Metropole Slim Klozet Kapakları, yavaş kapanma özelliğine sahip.

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

BİM’de fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düştü!

BİM, yeni haftaya fırtına gibi indirimlerle girecek. Bu kapsamda, fastfryer 2 bin 499 TL’ye, akım korumalı uzatma kablosu 119 TL’ye, sessiz ve kablosuz mouse 199 TL’ye düşecek. İşte 27 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

Ceviz piyasası hareketlendi! Kabuklu ceviz, ithal ince kabuk ve ceviz içi ne kadar? 2023 Serbest piyasada ceviz fiyatı..

Ceviz hasadının başlamasıyla birlikte üreticiler serbest piyasada ceviz fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, Kabuklu ceviz, ceviz içi, ithal ince kabuk ceviz ne kadar? İşte detaylar...

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimler sonrasında ince ve kalın demir fiyatları düşmeye başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 17 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Siemens GS36NVIF0N F Sınıfı 255 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox ne kadara satılıyor, Özellikleri neler? 

Siemens Derin Dondurucu 7 Çekmecesi, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirir. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen düştü! Demir fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi en ucuza nereden satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi, 5 farklı yıkama programı, enerjiden tasarruf ettiren fonksiyonları ve sessiz çalışma özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor. Peki bu yıkama modları neler? 

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

ince ve sessiz klozet kapağı Haberi

ince ve sessiz klozet kapağı
VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı. İnce ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken “slim” kapaklar, metal menteşeleriyle modern bir tarz sunuyor. Sento-Bella ve Metropole Slim Klozet Kapakları, yavaş kapanma özelliğine...