03 / 05 / 2024

İncek Bulvarı ile Tandoğan Meydanının adları değişti

İncek Bulvarı ile Tandoğan Meydanının adları değişti

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda alınan kararla İncek Bulvarı'nın adı "İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı", Tandoğan Meydanı'nın adı "Anadolu Meydanı" oldu. İşte karar...

Ankara Jewel İncek'te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Ünsal Group imzası taşıyan Jewel İncek projesinde yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

İncek Bulvar Loft Evleri fiyat!

İncek Bulvar Loft Evleri fiyat listesi 395 bin TL'den başlıyor. Proje 37 bin metrekare alan üzerine Akfen İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Konak Tramvayı için çalışmalar devam ediyor!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi. İki etap halinde yapılacak hat döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının 15 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Konak Tramvayı inşaat çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hız kesmediği Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi.

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

İncek Bulvarı ile Tandoğan Meydanının adları değişti Haberi

İncek Bulvarı ile Tandoğan Meydanının adları değişti

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince, Tandoğan Meydanı'nın adı "Anadolu Meydanı", İncek Bulvarı'nın adı "İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı" olarak değiştirildi.


Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, meclis toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkanlığında yapıldı. 


 Gündeme ilişkin maddelerin ele alındığı toplantıda Tandoğan Meydanı'nın isminin "Anadolu Meydanı" olarak değiştirilmesine ilişkin isimlendirme komisyonu raporu görüşüldü.


Görüşmenin ardından isim değişikliği  AK Partili ve bağımsız üyelerin oylarıyla kabul edildi. Değişikliğe CHP'li üyeler ret oyu verdi, MHP'li üyeler çekimser kaldı.


-Şehit savcının adı verildi-


Daha sonra İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın adının İncek Bulvarı'na verilmesine ilişkin başkanlık yazısı ele alındı. 


Görüşmelerde İncek Bulvarı'nın adı tüm meclis üyelerinin katılımıyla "İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı" olarak değiştirildi.


Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek 2014...