27 / 04 / 2024

İncek Loft kampanya

İncek Loft kampanya

İlk daire teslimlerinin Nisan ayı sonunda gerçekleştirileceği projede Akfen Holding bünyesinde vade ve peşinata alıcının karar vereceği kişiye özel oluşturulan ödeme planları ile ödeme fırsatı yer alıyor.

İncek Loft’ta teslimler 6 ay sonra!

108 bin arsa alanına sahip olan İncek Loft projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor. İncek Loft’ta teslimler 6 ay sonra yapılacak.

Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi!

Akfen İnşaat imzası ile inşa edilen İncek Loft Ankara'da satışlar devam ediyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Gölbaşı İncek Loft Evleri teslim tarihi...

Akfen İnşaat Loft İncek fiyat!

Akfen İnşaat Loft İncek fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje toplam 1.199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden oluşuyor.

Ankara İncek Loft Evleri fiyat listesi!

Ankara İncek Loft Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Akfen İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Akfen İnşaat İncek Loft fiyat listesi!

Akfen İnşaat İncek Loft fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı konut tiplerine yer verilen proje 108 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Akfen İnşaat İncek Loft teslim tarihi!

İncek Loft Ankara'da 1.199 konut ve 44 ticari ünite yer alıyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft teslim tarihi ne zaman?

Ankara İncek Loft ne zaman teslim?

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen İncek Loft Rezidans'ta 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Ankara İncek Loft ne zaman teslim edilecek?

İncek Loft fiyatlar!

İncek Loft fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Akfen İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İncek Loft'ta 18 ay ödeme yok!

İncek Loft’ta, 14 Haziran’a kadar geçerli olan “ödememe” planı ile % 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödeme yapılmıyor.

İncek Loft lansman fırsatı son gün 8 Haziran! 3+1'ler 450 bin lira!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 30 günde 1135 konuttan 509'u satıldı. İncek Loft'ta lansmana özel yüzde 32 kâr fırsatı 8 Haziran Pazar gününe kadar devam ediyor...

İncek Loft'u projesinde fiyatlar 8 Haziran'da yüzde 15 artacak!

Hamdi Akın'ın "Halka arza çıkar gibi lansman yaptık" dediği İncek Loft projesinde 25 günde 500 daire satıldı. Lansmana özel metrekare fiyatı 3 bin TL olarak belirlendi. Fiyat 8 Haziran'da yüzde 15 artacak...

İncek Loft'ta yüzde 10 peşinat fırsatı bulunuyor!

Akfen İnşaat'ın projesi İncek Loft, Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te hayat buluyor. Farklı tiplerde dairelerin bulunduğu projede her daire için otopark var. İncek Loft'ta yüzde 10 peşinat fırsatı bulunuyor.

İncek Loft 700 satış rakamına ulaştı!

İstanbul Levent Loft’tan sonra Loft markasını Ankara’ya taşıyan Akfen İnşaat, İncek Loft projesinde 700. satış rakamına ulaştı.Yeni bir kampanya döneminin hazırlıklarını yaptıklarını belirten Akın ‘Nisan ayında farklı ve güçlü bir kampanya dönemine girece

İncek Loft Ankara satılık daire!

İncek Loft Ankara satılık daire fiyatları minimum 236 bin TL olarak belirlendi. 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birimden oluşan proje Ankara'nın Gölbaşı - İncek bölgesinde inşa ediliyor.

İncek Loft projesi nerede?

İncek Loft projesinde daireler 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Peki İncek Loft projesi nerede?

Ankara İncek Loft daire fiyatları!

İncek - Gölbaşı'nda inşa edilen İncek Loft projesinde satışlar devam ediyor. Projede 1+1'den 6,5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Ankara İncek Loft daire fiyatları...

İncek Loft ev fiyatları ne kadar?

İncek Loft projesinde yer alan evlerin teslimleri Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki İncek Loft ev fiyatları ne kadar?

Akfen İncek Loft satış ofisi nerede?

Akfen İncek Loft projesinde satışlar devam ediyor. 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek projede fiyatlar 236 bin TL'den satılıyor. Peki Akfen İncek Loft satış ofisi nerede?

Akfen İncek Loft telefon!

Akfen İncek Loft telefon bilgisi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 236 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 1.199 adet daire ve 44 adet ticari birim yer alıyor.

Akfen İncek Loft projesi iletişim!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon dairelerden oluşan Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefonu şu şekilde: 444 83 38...

Akfen İncek Loft projesi ev fiyatları!

Akfen İnşaat imzası taşıyan Akfen İncek Loft projesi ev fiyatları 236 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara İncek'te yaşama geçirilen proje toplamda 1,199 adet daire ve 44 adet ticari birimden meydana geliyor...

Akfen İncek Loft projesi nerede?

Toplam 108 bin metrekare alan üzerinde, Akfen İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Akfen İncek Loft projesi nerede sorusuna Ankara İncek bölgesinde cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullannılıyor...

Akfen İncek Loft ödeme tablosu!

Konut fiyatları 236 bin TL'den başladığı Akfen İncek Loft ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. 108 bin metrekare alana sahip olan projede ikinci etap satışları başladı...

İncek Loft Ankara adres!

Dairelerin 2016 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülen İncek Loft Ankara adres bilgileri şu şekilde: Hacılar mahallesi 986/1 sokak 1/1 İncek / Gölbaşı / ANKARA...

İncek Loft Akfen nerede?

İncek Loft Akfen nerede sorusuna Ankara İncek bölgesinde cevabı veriliyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor...

İncek Loft kampanya Haberi

İncek Loft kampanya

İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerinin Nisan ayı sonunda gerçekleşeceğini belirten Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, “İncek’in en büyük konut projesinde yaşam  başlıyor, Nisan sonunda ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz. Ankara’nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek’te % 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık. Ankara’ya bu güzel projeyi kazandırmaktan mutluyuz” dedi. 


İncek Loft’tan ev sahibi olmak isteyenlere değerli bir fırsat sunduklarını ifade eden Akın, “Akfen Holding bünyesinde sunduğumuz kişiye özel ödeme planları ile müşterilerimiz evlerinde oturmaya başladıktan veya kira almaya başladıktan sonra ödemelerini kendi istedikleri planlarla yapabilecekler. Banka faizleriyle uğraşmadan Akfen bünyesinde sunduğumuz ödeme planları ile peşinat tutarlarını, vade seçeneklerini kendileri belirleyecekler ” dedi. 


Yatırımcılar için, fiyatla birlikte ödeme planı avantajlarının iyi değerlendirilmesini tavsiye ettiğini...