06 / 05 / 2024

İncesu Belediyesi yol açma çalışmaları

İncesu Belediyesi yol açma çalışmaları

İncesu Semerkent ile Fırınönü Mahallesi 'nde yapımı devam eden 3. Etap TOKİ konutları arasındaki yol açma çalışmalarına İncesu Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından başlandı...

O ilde 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri ili İncesu Belediyesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Örenşehir, Aksubağları, Saraycık, Beylik ve Karamustafa Paşa mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

TOKİ İncesu 4. Etap başvuruları 27 Kasım'da başlıyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar hakkında bilgi verdi. Konutlar kurasız şekilde hak sahiplerini bulacak. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

TOKİ Kayseri İncesu'da kuralar çekildi!

Kayseri İncesu Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yaptığı başvuru sonucu Saraycık mahallesinde ön talebi toplanan 437 konutun kurası çekildi.

TOKİ İncesu 4. Etap kurası 11 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesi tarafından inşa edilen İncesu 4. Etap konutlarının kurası çekiliyor. Kura çekimi 11 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

İncesu Belediyesi yol açma çalışmaları Haberi

İncesu Belediyesi yol açma çalışmaları

Çalışma yerine giden Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, imar planlan içerisinde bulunan Semerkent ile Fınnönü Mahallesindeki 3. Etap TOKİ konutları arasmda 20 metre genişliğinde 2 buçuk kilometre uzunluğunda yolun alt yapı çalışmalarına başlanıp, 2015 yılının sonuna kadar doğal gaz, kanalizasyon çalışmalarının da yapılarak gerekli alt yapı çalışmaları tamamladıktan sonra sıcak asfalt çalışmalarına başlayacaklarım belirtti ve İncesu ile İncesu'ya bağlı mahallelerde İncesu Belediyesi Park Bahçe Ekiplerince ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. 



Çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Karayol konuyla ilgili olarak şunları kaydetti; "2015 yılı içerisinde 50 adet proje hazırladık. Bu projelerden bir kısmının ihalesini yaptık. 

Vatandaşlara verilen hizmet kapsamını daha da artırarak daha iyi bir hizmet sunup 2015 yıllımı sonunda inşallah vatandaşlarımızın bu hizmetlerimizden yararlanmasını istiyoruz." bb İncesu Belediyesi yeni yollar açmaya devam...