14 / 05 / 2024

incesu myo inşaatı

incesu myo inşaatı

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Germencik Meslek Yüksek Okulu'nda inşaat çalışmaları ne durumda?

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, inşaatı devam eden Meslek Yüksek Okulu'nun gelecek yıl öğrencilere kapılarını açacağını söyledi. Germencik MYO inşaatını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ümmet Akın, yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Üniversitesi MYO ve Mühendislik Fakültesi inşaatı incelendi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, kampüs alanında inşaatı devam Mühendislik Fakültesi binası ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası ve Eğitim Fakültesi ikinci binasında inceleme yaptı.

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO inşaatı ihalesi 6 Ocak'ta!

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 6 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

Kayseri İncesu'da Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Hitit Üniversitesi Alaca MYO'nun inşaatı tamamlandı!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’i ziyaret ederek, inşaatı biten ve teslim alınan Alaca MYO ile ilgili görüşmede bulundu.

Yahyalı Yenebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar MYO inşaatı incelendi!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçede yapımı devam eden Yenebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu...

Alaca MYO'nun inşaatı bu yıl sonunda bitecek!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha ' 0 Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversite Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Alaca MYO inşaatını inceledi...

Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatının yıl sonu tamamlanacağı belirtildi.

Çerkezköy MYO Veliköy Yerleşkeleri'nin bina inşaatı tamamlandı!

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Veliköy’de okula tahsis edilen 130 dönümlük alana kurulan yeni yerleşkelerinde bina inşaatının tamamlandığını söyledi...

Balıkesir Sındırgı MYO ek bina inşaatı devam ediyor!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki meslek yüksekokulu ek bina inşaatı devam ediyor. Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve hayırsever işadamı Zühtü Kandemir'in ortaklaşa yaptırdığı dört katlı binanın büyük bir bölümünün tamamlandı...

Uludağ Üniversitesi Orhangazi MYO inşası için 8,5 milyon TL gerekiyor!

Orhangazi Üniversite Yapma Derneği tarafından yaptırılacak olan ve ilk etabı Asil Çelik AŞ tarafından inşa edilecek olan Uludağ Üniversitesi Orhangazi MYO'nıın tüm inşaat maliyeti 14,7 milyon TL olarak belirlendi. .

incesu myo inşaatı Haberi

incesu myo inşaatı

Yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak bilgi veren İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu Belediyesi olarak İlçemizin artan nüfusuyla paralel olarak yeni imar yollarının açılması ve yeni planlama çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda 10 yıllık dönem içerisinde birinci, ikinci ve üçüncü Etap TOKİ uygulaması ile toplamda 2 bine yakın yaptığımız konut çalışmaları sonucunda inşaatı devam eden Meslek Yüksek Okulunu da dikkate alarak 1. Etap TOKİ’den 2. Etap TOKİ’ye 2. Etaptan da Meslek Yüksek Okuluna buradan da 3. Etap TOKİ’ye bağlanacak 6,5 Km’lik bir çevre yol yapım çalışmamız devam etmektedir. Hedefimiz 2016 yılı sonuna kadar bu yol çalışmalarımızı ve Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah Meslek...