29 / 04 / 2024

İnci Deri büyüyecek mi

İnci Deri büyüyecek mi

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, hedeflerinin İnci markasını ve İnci’nin moda anlayışını geniş kitlelere yaymak olduğunu söyledi. Kızıltaş 2017 yılında 140 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Porland, yurt dışında perakende de büyüyecek!

Bir Türk markası olarak İngiltere'de yüzde 8'lik pazar payına sahip olan Porland, yurt dışında perakende de büyüyecek.

Balhome bayiliklerle büyüyecek!

Mobilya markası Balhome bayiliklerle büyüyecek. Önümüzdeki yılın sonuna kadar dokuz franchise şube açılması planlanıyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 1 milyon ile 2 milyon TL arasında değişiyor. Şubeler için aylık 750 bin TL ciro hedefleniyor…

Mr Jeff franchise vererek büyüyecek!

Bir kıyafet yıkama uygulaması olan Mr Jeff, Türkiye'de franchise vererek büyüyecek. Bir şubesi yaklaşık olarak 116 bin 500 TL yatırımla kurulabilen bu iş modelinde bir yıl boyunca royalty alınmıyor. 2019 yılının sonuna kadar 150 bayiye ulaşılması hedefleniyor...

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek!

2002 Yılında Güneşli'deki ilk yatırımı yaparak sağlık sektörüne giriş yapan Medicine Hospital Grup sağlık turizminde büyüyecek.

Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek!

Maliye Bakanı Ağbal 8. İstanbul Finans Zirvesi’nde (IFS 2017) konuşma yaptı. Bakan Ağbal, "Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek " dedi.

Bu yıl gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek!

FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bul, ''Bu sene gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek gibi'' diye konuştu.

Türkiye ekonomisi yüzde 3'ün üzerinde büyüyecek!

Türkiye ekonomisinin geçen yıl yüzde 4 büyüdüğünü anımsatan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Bu sene ülkemiz yüzde 3`ün biraz üzerinde büyüyecek" dedi.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Topkapı Beyaz Park Projesini hayata geçiren Beyaz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretmeyi planlıyoruz" dedi.

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşümle büyüyecek!

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretecek.

Çikolatacı Çoban Ailesi inşaatla büyüyecek!

Çikolata ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen'in sahibi Çoban ailesi gayrimenkul sektöründe de büyüyecek. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, inşaatta kalıcı olacaklarını söyledi.

İnci Deri büyüyecek mi Haberi

İnci Deri büyüyecek mi

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, hedeflerinin İnci markasını ve İnci’nin moda anlayışını geniş kitlelere yaymak olduğunu söyledi. Kızıltaş, şöyle devam etti:


“2015’in başından bu yana faaliyete geçen 11 yeni mağazamızla 104 mağazaya ulaştık. 2016 için yüzde 30 bir büyüme hedefi belirledik. 2017’de 100’üncü yılımızı kutlayacağız. Bu bizim için gurur kaynağı. Yine fark yaratan koleksiyonlarla müşterilerimizin karşısına çıkacağız. Yurt içi ve yurt dışı mağaza sayımızı artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Körfez bölgesi ana bayiliği ile ilgili görüşmelerimiz var. Fas ile de Afrika’yı araştırıyoruz ve bu bölgelere girmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda; yurt dışı satış noktalarımızın sayısını 15’e çıkartmayı hedefliyoruz. 100. yılımızda 50 ilde 140 mağazaya ulaşmayı, çalışan sayımızı da 800 civarına çıkarmayı ve marka yatırımlarımızı artırmayı...