22 / 07 / 2024

İnci Holding 2015 hedefi

İnci Holding 2015 hedefi

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, "2015, bize yeni pazar ve yeni teknolojiler sağlayacak ve büyüme hızımızı arttıracak stratejik iş birliklerini sorgulayacağımız bir yıl olacak" dedi.

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Akfen Holding 41'nci kuruluş yılını kutluyor!

Türkiye’nin en büyük yatırım gruplarından arasında yer alan Akfen Holding kuruluşunun 41’nci yılını kutluyor

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

İnci Holding 2015 hedefi Haberi

İnci Holding 2015 hedefi

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, Swiss Otel Grand Efes'te basın mensupları ile bir araya geldi. 2014 yılı çalışmaları ve önümüzdeki dönem hedefleri hakkında bilgi verilen toplantıya inci Holding'in Yönetim Kurulu üyeleri Şerife inci Eren, Neşe Gök ve Ece Elbirlik Ürkmez de katıldı. 


Orta ve uzun vadedeli büyüme programım hazırlayan inci Holding, inorganik büyüme stratejileri izleyecek. 2015 yılında yüzde 4 büyümeyi hedefleyen Holding'in 2023 hedefi dünyanın en büyük bin şirketi araşma girmek. 



2014 yılında son 10 yıllık ortalamaları olan yüzde 15'in altında ama Türkiye ortalamasının üstünde büyüdüklerini dile getiren inci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan inci, "Başta otomotiv yan sanayi olmak üzere 5 farklı sektörde 15 şirketimizle faaliyet gösteriyoruz. Akü ve jantın l 1 yanında lojistik, otel ekipmanları, sigorta ve...