02 / 05 / 2024

İnci Kulesi Evleri Yaşamkent fiyat

İnci Kulesi Evleri Yaşamkent fiyat

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 147'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 147'nci defa yıktı.

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 

Fener İskele, İnci Evleri ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor.

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.

İzmir Saat Kulesi'nde restorasyon başlıyor!

Osmanlı padişahı 2'nci Abdülhamit'in tahta çıkışının 25'inci yılı nedeniyle, 1901 yılında Sadrazam Mehmet Said Paşa tarafından yaptırılan İzmir Saat Kulesi restore ediliyor.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İnci Evleri iletişim!

İnci Evleri iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. İnci Evleri Seçkinler İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

İnci Evleri örnek daire!

İnci Evleri örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. 84 konuttan meydana gelen İnci Evleri Gaziosmanpaşa satılık daire tipleri 2+1 ve de 3+1 şeklinde tasarlandı.

İnci Kulesi Evleri Yaşamkent fiyat Haberi

İnci Kulesi Evleri Yaşamkent fiyat


Akyol İnşaat tarafından hayata geçirilen İnci Kulesi projesi Ankara Yaşamkent'te yer alıyor. Yaşamkent İnci Kulesi projesi 22 katlı tek blok olarak inşa edildi.


İnci Kulesi Evleri Yaşamkent projesinde 42 adet daire ve 2 adet dubleks bulunuyor. İnci Kulesi Yaşamkent'te tüm daireler 4 oda 1 salon olarak planlandı.


Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. İnci Kulesi Evleri Yaşamkent projesi bu yıl mayıs ayının sonunda teslim ediliyor.


İnci Kulesi Evleri Yaşamkent projesinde daireler 231 metrekare, dubleksler 471 metrekare büyüklüğe sahip. 6 bin 600 metrekare alanda yükselen İnci Kulesi'nde otopark, fitness, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Adres : Yaşamkent Mah. 3250. Cadde No:39 Çayyolu/Ankara


Tel : 0312 217 02 37

Web :