07 / 05 / 2024

inci pastanesi kapandı

inci pastanesi kapandı

Tahliye kararı verilen binada kiracı olan İnci Pastanesi dükkanını boşalttı...

Flormar, 650’inci mağazasını Çin’de açtı!

KOZMETİK pazarında faaliyet gösteren Flormar, 650’inci mağazayı Çin’de açtı. Şenbay, " Çin’de açılışını yaptığımız ilk mağazamızın Flormar’ın Asya’daki büyümesini hızlandırarak, gücümüze güç katacağına inanıyorum.” dedi.

Çanakkale 11’inci Termik Santral projesine ÇED onayı!

Çanakkale’de kurulacak 11’inci termik santral için de ÇED onayı çıktı. Santrallerin Rus kömürüyle çalışması planlandı. Uçak krizi yüzünden ithalatın kesileceği, üretimin duracağı endişesi başladı.

11'inci Mahalle Ekim 2018'de teslim!

Gül İnşaat, halen 10 mahallenin bulunduğu Beylikdüzü'nde "11'inci Mahalle" adında yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 29 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje 600 daire, 9 ofis, market ve 28 dükkândan oluşacak.

Gül İnşaat, yeni projesi 11'inci Mahalle'yi satışa sundu!

30 yıllık deneyimiyle binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat, Beylikdüzü'nde bulunan 10 mahalleye bir yenisini ekliyor ve 11'inci Mahalle'yi hayata geçiriyor. İşte projenin ayrıntıları...

Beylikdüzü 11'inci Mahalle teslim tarihi!

Beylikdüzü 11'inci Mahalle teslim tarihi Ekim 2018 olarak belirlendi. Beylikdüzü 11. Mahalle Evleri projesi 600 adet konut, 9 adet ofis, 28 dükkan ve 1 marketten oluşuyor.

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi!

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 28 bin 918 metrekarelik alanda inşa edilen projede konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Macrocenter 35’inci mağazasını MaviBahçe AVM'de açtı!

Türkiye’nin özel tatlar konusunda öncü markası Macrocenter, 35’inci mağazasını İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde açtı. İzmirliler mağazaya yoğun ilgi gösterdi.

GASKİ Gaziantep'te 5'inci arıtma tesisini faaliyete geçirdi!

GASKİ Genel Müdürlüğü yaklaşık 10 milyon liraya mal olan iki arıtma tesisini daha Gaziantep’e kazandırdı. Nüfusu 2 milyonu aşan kentin ihtiyacını karşılamak isteyen GASKİ 5’inci Arıtma Tesisi’ni de faaliyete soktu.

EDİM 1'inci İstişare Toplantısı yapıldı!

Edirne İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 1'inci İstişare Toplantısı gerçekleşti. Bülent Günal, geçtiğimiz Haziran ayında genel kurul yapılarak üyelerden 15 kişilik yönetim kurulu oluşturulduğunu ve faaliyetlere başlandığını belirtti.

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'da açtı!

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

3. Köprü'nün Avrupa Yakası kısmına 15'inci tabliye yerleştirildi!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul’un iki yakasını üçüncü kez birleştirecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Avrupa yakası kısmına 15’inci tabliye yerleştirildi.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışta!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışa sunuldu.

inci pastanesi kapandı Haberi

inci pastanesi kapandı
İstiklal Caddesi'ndeki 4 katlı Cercle d’Orient (Serkildoryan) kompleksinde restorasyon projesine imza atan Emek İnşaat ve İşletme AŞ binanın yıkım işini gerçekleştirecek. Binada kiracı olan tarihi İnci Pastanesi'de bugün dükkanını boşaltı. Masa ve sandalyeler araca yüklenirken, profiteroller halka...