01 / 05 / 2024

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi 499 bin TL'den başlıyor. İnciyaka Mamak projesi Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı ile inşa ediliyor...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mamak Belediyesi 53 ev satacak!

Mülkiyeti Mamak Belediyesi'ne ait 53 adet konut satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan konutların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan konutlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

Ankara Mamak'ta modern konutlar için düğmeye basıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahilinde çalışmalarına başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, inşa edilecek 4 bin 500 konutun 2 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi. 

Mamak Eserkent konutları için kura çekilişi yapıldı!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için hak sahipleri önceki gün belirlendi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi bugün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar bugün çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar yarın çekiliyor. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları bugün sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci bugün sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konutları başvuruları için son iki gün!

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için uzatılan başvuru süresi 1 Şubat'ta sona eriyor.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları için başvuru süresi uzatıldı! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için başvuru süresi 1 Şubat'a kadar uzatıldı.

Ankara Eserkent Sosyal Konutları için başvurular bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi Haberi

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi

Ankara'da hayata geçirilen İnciyaka Mamak Evleri Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı ile inşa ediliyor. İnciyaka Mamak projesi toplam 276 konut ve 25 ticari üniteden oluşuyor.

Ankara İnciYaka Mamak Konutları'nda 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daireler yer alıyor. 
 
İnciyaka Mamak Evleri'nde;

Fitness merkezi
Sauna
Fin hamamı Açık spor alanları
Çocuk oyun alanları
Gölet
Bahçe içinde kamelyalar
Yürüyüş ve bisiklet yolları
Otopark gibi olanaklar sunuluyor.
 

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi!

Ankara İnci Yaka Mamak fiyat listesi 499 bin TL'den başlayarak değişiyor. 100 milyon TL yatırım bedeline sahip İnciyaka Mamak projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Adres: Cengizhan Mah. Sultan Fatih Cad. No:18 Mamak / ANKARA
 
Tel: 0312 391 2 391
Web: