29 / 04 / 2024

indirim ne zaman bitiyor

indirim ne zaman bitiyor

Beyaz eşya, gayrimenkul ve mobilya sektörlerinde yapılan ÖTV ve KDV indirimleri mağazalarda hareketlenmeye neden oldu. Piyasalar canlanıyor.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Kia’dan Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylülde zam gelmedi! Zam veya indirim gelecek mi? Ne zaman gelecek?

Kia, Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylül ayında zam yapmadı. Peki, bu modellere ilerleyen günlerde ne zaman gelecek mi? İşte detaylar...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

Bakan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim gelecek?

Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim geleceği vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte bu konudaki son gelişmeler!

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

Benzin, motorin ve LPG'de dev indirim sinyali! Fiyatlar ne zaman düşecek? Opet, PO, Shell 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de indirim iddiası gündeme geldi. Brent petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarını da etkileyecek. Peki benzin, motorin ve LPG'ye ne zaman indirim gelecek? İşte Opet, BP, PO, Total, Shell 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

TOKİ indirim kampanyası nedir? 2022 TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ için yeni bir indirim kampanyası yapılacağını duyurdu. Peki TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ indirim kampanyası nedir? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacak? Tarım Kredi market indirimi hangi ürünlere uygulanacak?

Tarım Kredi marketlerinde ne zaman indirim yapılacağı merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

Aidat ücretlerine ne zaman indirim yapılacak? Site aidatınıza zam yapıldıysa bu ayrıntıya dikkat edin!

Artan konut fiyatlarına gelen zamlar yetmezmiş gibi vatandaş fahiş şekilde artan aidat ücretlerine de yetişemiyor. Peki site yönetimi kafasına göre aidat ücretine zam yapabilir mi? Site aidat ücretlerinde ne zaman indirime gidilecek? İşte detaylar…

Carrefoursa kırmızı et indirim günleri ne zaman? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Artan kırmızı et fiyatlarından sonra vatandaşlar uygun fiyatlı et arayışında bulunuyor. Peki Carrefoursa'da kırmızı et indirim günleri ne zaman? Carrefoursa 1 kiloluk dana kıyma kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2020 ne zaman başlıyor?

TOKİ indirim kampanyası 2020 ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merakla beklenen TOKİ indirim kampanyası 2020 detayları...

indirim ne zaman bitiyor Haberi

indirim ne zaman bitiyor

KDV ve ÖTV oranlarında yapılan indirim ev, beyaz eşya ve mobilya alacak vatandaşı harekete geçirdi. Konut satış ofisleri alınan kararın ardından ziyaretçi yoğunluğu ile karşılaşırken, bilgi almak isteyen vatandaşlar telefona sarıldı. Beyaz eşya ve mobilya mağazaları da yoğun bir gün geçirdi. 


Edirne'de yaşayan bir vatandaş açıklanan indirimin ardından ilk gün, 30 yıldır kullandığı çamaşır makinesini değiştirmek için beyaz eşya mağazasına gitti. Anadolu Ajansfnın haberine göre Edirneli vatandaş Selahattin Demiroca eşine çamaşır makinesi alarak sürpriz yapmayı planladığını anlattı. Demiroca, "En son 30 yıl önce beyaz eşya almıştık. Eskiyen çamaşır makinemizi değiştirmeyi istiyoruz. Uygulama bizi çok memnun etti" dedi. Soner Deniz ise, evlenmeyi planladığını, ÖTV indiriminden faydalanmak istediğini kaydetti. 


MÜŞTERİ TELEFONDA 

Gayrimenkul sektörü de hareketlilikten nasibini aldı. 1 Ocak 2017'den sonra ruhsatını alan gayrimenkul...