18 / 05 / 2024

İnebolu Belediyesi liman satışı

İnebolu Belediyesi liman satışı

İnebolu Belediyesi Limanının Özelleştirme İdaresi tarafından 09 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan satışının iptalini istiyor. İnebolu Belediyesi 2 Ekim 2015 tarihi itibariyle Özelleştirme (Satış Yöntemi ile ihale) işleminin iptali davası açtı.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekirdağ Limanı açıklaması!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Limanı (Ceyport) ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Büyükçekmece Yat Limanı inşaatının bir kısmı denize gömüldü!

Büyükçekmece Belediyesi bilimsel raporlara rağmen yat limanında ısrarını sürdürdü. 40 milyon dolar maliyetli liman suya gömüldü.

Bodrum Limanı'nda kiralık mağaza ihalesi 20 Aralık'ta!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Adalar Belediyesi'nden Heybeliada Sanatoryumu açıklaması!

Adalar Belediyesi, Heybeliada Sanatoryumu ve Adalar’ın en güzel doğal limanı olan Heybeliada Çam Limanı'nın Diyanet'e devredileceği iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Yat Limanı’nın doldurularak büyütülmesine karşı açtığı davalar sebebiyle Özelleştirme İdaresi’nin satışa çıkardığı Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi geri çekildi

İnebolu Belediyesi liman satışı Haberi

İnebolu Belediyesi liman satışı

İnebolu Belediyesi Limanının Özelleştirme İdaresi tarafından 09 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan satışının iptalini istiyor.

İnebolu Belediye Meclisinin 01 Nisan 2013 tarihli toplantısında alınan 23 sayılı kararda, İnebolu limanının Özelleştirme İdaresine devri ile ilgili, şartlı devirde ortaya koyduğu ilgili hükümlerin yerine getirilmeden satışa sunulmasına konu olan İmar Planının iptali için Kastamonu İdare Mahkemesine dava açılmış dava halen Danıştay’da devam ediyor.

Konu ile ilgili Belediye Başkanı Engin Uzuner, Ankara Özelleştirme İdaresi Başkanlığına giderek Belediye Meclisinin 01 Nisan 2013 tarih ve 23 sayılı kararındaki İnebolu Limanı’nın şartlı devrindeki şartların uygulanmadan satışın yapılamayacağını belirtti ve İnebolu Belediyesi 02.10.2015 tarihi itibariyle Özelleştirme (Satış Yöntemi ile ihale) işleminin iptali davası açtı.

Belediye Başkanı Engin Uzuner, İnebolu Limanının Özelleştirme (Satış Yöntemi ile ihale) işleminin iptali ile ilgili şu...