28 / 04 / 2024

İnebolu Kaymakamlığı arsa satışı

İnebolu Kaymakamlığı arsa satışı

İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği mülkiyetinde bulunan 6 bin 375 metrekare arsanın ihaleyle satışı gerçekleştirildi. Musa Köyü mevkisinde bulunan 6 bin 375 kare olan arsa, KDV hariç 453 bin lira bedelle İnebolu Belediyesi'ne satıldı.

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Altınekin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Altınekin'de yer alan sekiz adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların yüz ölçümleri 684,25 metrekare ile 11 bin 859 metrekare arasında değişiyor. 

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

Milli Emlak'tan Bursa'da KDV ve harçtan muaf arsa fırsatı!

İnegöl Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Bursa İnegöl'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV ve harçtan da muaf.

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Milli Emlak, o ildeki 30 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf, 8 taksitle satıyor! Son dakika Eylül bombası! 

Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak, Uşak ili, Eşme ilçesinde yer alan 30 adet arsa ile araziyi KDV'den muaf olarak, 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Uşak'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar?

O ilde KDV ve tapu harcından muaf imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Milas Dörttepe Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Konya Kulu'da 24 taksitle satılık 173 arsa! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya Kulu Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Kulu'da 24 taksitle 173 arsa satıyor. Arsaların fiyatları 55 bin TL'den başlıyor...

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

İzmir Karaburun'da 4.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaburun Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Küçükbahçe Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkulü 4 milyon 797 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Adana Ceyhan'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 9 Mart'ta!

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana Ceyhan Çukurova Harası Mahallesi'nde arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor.. 

İnebolu Kaymakamlığı arsa satışı Haberi

İnebolu Kaymakamlığı arsa satışı

İnebolu Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda Kaymakam Gökhan Görgülüarslan başkanlığındaki komisyon huzurunda gerçekleştirilen ihaleye tek istekli olarak İnebolu Belediyesi'ni temsilen Belediye Başkanı Engin Uzuner katıldı. Musa Köyü mevkisinde bulunan 6 bin 375 kare olan arsa, KDV hariç 453 bin lira bedelle İnebolu Belediyesi'ne satıldı. 


Belediye Başkanı Engin Uzuner, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihaleye çıkartılan arsanın sanayi alanı olarak kullanılacağını söyledi. Aynı mevkideki diğer parselleri de satın almayı hedeflediklerini belirten Uzuner, "Geri kalan arsaları satın aldığımız takdirde İnebolu'da planlanan liman ile beraber sanayinin gelişeceğini umut ederek, gerekli yatırım yapmaya talip olan liman işletmeci firmalarına bu alanda yer vermeyi taahhüt edeceğiz" dedi. İnebolu Sanayi Sitesi'ni de aynı bölgeye yapmak istediklerini anlatan Uzuner, şöyle devam etti: "Öncelikle sanayi alanı olarak planlanan arsaların imar planını gerçekleştireceğiz. Sadece...