05 / 05 / 2024

İnebolu Limanı en yüksek teklif

İnebolu Limanı en yüksek teklif

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu Limanı’na en yüksek teklifi Eti Bakır A.Ş.’nin verdiğini açıkladı.

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

"Dolar hala en güvenli liman"

Dev kuruluşların döviz analistleri son 20 yılın zirvesinde olan dolar endeksinin önümüzdeki 3 ayda da yine zirvede kalacağını ve resesyon karşısında en güvenli liman olmaya devam edeceğini söyledi.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesinde!

Milyonların yakıdan takip ettiği altın fiyatları, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin etkisi ile yukarı yönlü hareket etti. En güvenli liman olan altın fiyatları, Putin-Macron görüşmesinden sonra son bir haftanın zirvesine yükseldi.

Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut!

Gayrimenkule talep sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ciddi bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Küresel anlamda bu talep artışını yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, enflasyona karşı koruyacak en güvenli limanın konut olduğunu belirtti.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut sektöründeki son durumu ve öngörülerini anlattı. Güleroğlu, ‘Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul’ diye konuştu.

Türkiye’nin en büyük otomotiv limanı için Japonya’dan kredi!

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

İnebolu Limanı en yüksek teklif Haberi

İnebolu Limanı en yüksek teklif

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, İnebolu Limanı’na en yüksek teklifi Eti Bakır A.Ş.’nin verdiğini açıkladı. İnebolu Limanı’nın uzun zamandır Kastamonu gündeminde yerini koruduğunu söyleyen AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, “Kastamonu’ya geldiğim ilk günden itibaren İnebolu Limanı ile ilgili tüm açıklamalarımda limanın Kastamonu ve bölge halkı için ne kadar öneme sahip olduğunu ve bu limanın Kastamonu için ne anlam ifade ittiğini hep söyledim. Seçilsem de seçilmesem de bu konu ile yakından ilgileneceğimi söyledim. Milletvekili olduğum ve TBMM’de çalışmaya bağladığımız ilk fırsatta konuyu Sayın Başbakanımıza üç vekil olarak anlattık ve bizzat Kastamonu için önemini ve kazanımlarını, bölgeye katkısını ifade ettik. Sayın Başbakanımızın talimatları doğrultusunda Özelleştirme İdaresi Başkanı bizimle irtibat kurdu ve ihalenin 30.11.2015 (bugün) yapıldığını söyledi. Eti Bakır ihaleyi...