28 / 04 / 2024

inegöl baykoca gençlik merkezi hizmete girdi mi

inegöl baykoca gençlik merkezi hizmete girdi mi

İnegöl'e bağlı Baykoca Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanlı tarafından 970 bin TL bedelle ihale edilerek yapımına 2013'te başlanan Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl ilçesinde inşaatına başladığı Gençlik Merkezinde çalışmalar artık tamamlanıyor.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Espiye Gençlik Merkezi'nin ihalesi 11 Eylül'de!

Giresun Espiye'de hayata geçirilecek olan gençlik merkezinin ihalesi 11 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

inegöl baykoca gençlik merkezi hizmete girdi mi Haberi

inegöl baykoca gençlik merkezi hizmete girdi mi

İnegöl'e bağlı Baykoca Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanlı tarafından 970 bin TL bedelle ihale edilerek yapımına 2013'te başlanan ve 2015 Mayıs ayında inşaatı bitirilerek geçici kabulü yapılan İnegöl Gençlik Merkezi, İnegöl Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile planlanan kurs faaliyetlerine başladı. 


2014 Nisan ayında Bursa Valiliği'nin emri ve İnegöl Kaymakamlığının onayı ile İnegöl Kapalı Spor Salonu'ndaki dersliklerde faaliyetlerine başlamış olan İnegöl Gençlik Merkezi bundan böyle Baykoca Mahallesindeki kendi binasında ve irtibat bürosu olarak yine Kapalı Spor Salonu'ndaki bürosunda hizmet vermeye devam edecek. 


Daha önce kurs başvurulan alınan 500 civarındaki kursiyerin bilgilendirmesi ve kurs başlangıç töreni için Gençlik Merkezine gelen İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, kursiyer öğrenciler...