04 / 05 / 2024

İnegöl Belediye Encümen Toplantısı

İnegöl Belediye Encümen Toplantısı

İnegöl Belediye Encümen Toplantısında İnegöl için önemli olan Cumartesi Pazarı - İnegölspor Tesisleri Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Huzurevi, Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ile Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi hakkında yapılan taslak projeler masaya yat

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

500 TL'ye kiralık arazi fırsatı! İhalesi 27 Eylül'de!

İnegöl Belediye Başkanlığı, Belediye mülkiyetinde bulunan 137 adet tarım arazisini 3 seneliğine kiraya veriyor. İşte kira bedelleri ve merak edilen tüm detaylar...

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Encümen Başkanlığı'ndan 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Tatvan İlçesi Benekli Köyü'nde bulunan 184 bin 460,90 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 15 milyon 680 bin TL'ye ihale edilecek. 

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

İnegöl Belediye Encümen Toplantısı Haberi

İnegöl Belediye Encümen Toplantısı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplanan Belediye Encümen toplantısında üyelere yapılan projeler hakkında bilgi veren Başkan Aktaş; "Bugün özellikle İnegöl Belediyemizin bu yıl hayata geçireceği dört önemli projeyle ilgili gelinen son durum hakkında bilgi alıp bizlerde eksik veya üzerinde biraz daha çalışılması gereken bölümlerle ilgili fikirlerimizi belirtiyoruz. En kısa zamanda projeler hakkında son durumu gelip hem kamuoyu ile paylaşacağız hem de inşallah birer birer temel atma programlarını da gerçekleştireceğiz" dedi. 


Hastanenin yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla özellikle cumartesi pazarı ve çevresi ile İnegölspor Tesislerinin olduğu alanda çok özel ve heyecan uyandıran bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Aktaş; "Bunlardan birincisi İnegöl Spor Tesislerinin kurulduğu alan. Burada hem yeni bir meydan oluşturmak, hem semt pazarı ihtiyacını karşılamak hem de beraberinde hastaneden ve...