04 / 05 / 2024

inegöl Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi

inegöl Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi

İnegöl Belediye Encümen Toplantısında İnegöl için önemli olan Cumartesi Pazarı - İnegölspor Tesisleri Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Huzurevi, Kültür Sanat ve Kongre Merkezi ile Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi hakkında yapılan taslak projeler masaya yat

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

İnşaat ruhsatı nedir? İnşaat ruhsatı nasıl alınır?

Yeni bir yapının inşa edilebilmesi için belediye veya özel il idaresinden alınan belge inşaat ruhsatı olarak adlandırılır. Peki inşaat ruhsatı nereden ve nasıl alınır? İnşaat ruhsatı ne kadar sürede alınır? İşte inşaat ruhsatı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Battalgazi'ye bütüncül dönüşüm planı!

Malatya’da yılan hikâyesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarının yanlış planlandığını söyleyen Battalgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürkan, “Bütüncül planın entegrasyon şekilde olması lazım'' dedi.

Manisa Seyitli Çok Amaçlı Düğün Salonu açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Seyitli ilçesinde hayata geçirilen çok amaçlı düğün salonunu hizmete açtı.

Adıyaman 75.Yıl Meydanı'nın ismi değişti!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda Meclis 2.Başkan Vekili Veysel Öztürk Başkanlığından toplandı. Toplantıda 75.Yıl Meydanının adının 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın adı değişti.

İnegöl Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İnegöl Belediye Başkanlığı, İnegöl'de 3 işyeri ve otopark inşaatı yaptıracak. İhalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 3 milyon 394 bin 436 TL olarak belirlendi.

Mustafa Sipahi'den yeni İnegöl Belediye Binası'na tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, geçtiğimiz gün projesi basına tanıtılan yeni Belediye Binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak, tepki gösterdi.

İnegöl Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İnegöl Belediyesi'nin Mart ayı olağan Meclis toplantısında gündeme gelen mahallelerin sınır değişiklikleri ve cadde, sokak isimlerindeki değişiklikler oy birliği ile kabul edildi.

İnegöl yatırım ve projelerle marka kent olacak!

Türkiye'nin en önemli ilçeleri arasında yer alan İnegöl'ün yeni yatırımlarla fark yarattığını söyleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl'ü marka kent yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, 3. Köprü'nün inşaatını inceledi!

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu üyelerinden oluşan bir grup, Türkiye´nin en önemli projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

İnegöl Kültür Sarayı Binası yıkılacak!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanlığındaki İnegöl Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda 40 gündem ve 6 takrir olmak üzere toplam 46 madde görüşüldü.

inegöl Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi Haberi

inegöl Belediye Önü Kavşak Düzenlemesi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplanan Belediye Encümen toplantısında üyelere yapılan projeler hakkında bilgi veren Başkan Aktaş; "Bugün özellikle İnegöl Belediyemizin bu yıl hayata geçireceği dört önemli projeyle ilgili gelinen son durum hakkında bilgi alıp bizlerde eksik veya üzerinde biraz daha çalışılması gereken bölümlerle ilgili fikirlerimizi belirtiyoruz. En kısa zamanda projeler hakkında son durumu gelip hem kamuoyu ile paylaşacağız hem de inşallah birer birer temel atma programlarını da gerçekleştireceğiz" dedi. 


Hastanenin yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla özellikle cumartesi pazarı ve çevresi ile İnegölspor Tesislerinin olduğu alanda çok özel ve heyecan uyandıran bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Aktaş; "Bunlardan birincisi İnegöl Spor Tesislerinin kurulduğu alan. Burada hem yeni bir meydan oluşturmak, hem semt pazarı ihtiyacını karşılamak hem de beraberinde hastaneden ve...