06 / 05 / 2024

İnegöl Belediyesi çalışmaları

İnegöl Belediyesi çalışmaları

İnegöl Belediyesi, şehir merkezinde çirkin bir görüntüye sebep olan, çevre sağlığını tehlikeye düşüren ve halkın sağlığını tehdit eden ahırların 30 Nisan 2017 tarihine kadar kaldırılmasına karar verdi.

Bursa İnegöl’de tehlikeli binalar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan binaları kamulaştırarak bir bir yıkıyor. İnegöl Belediyesi, vatandaşların yaşanabilir bir şehirde olma olgusunu hissetmelerini sağlamak için birçok çalışmayı hayata geçiriyor.

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

İnegöl Belediyesi çalışmaları Haberi

İnegöl Belediyesi çalışmaları

İnegöl Belediyesi daha önce gerek yaptığı denetimler gerekse vatandaşlardan gelen şikayetler neticesinde meskun mahalde tespit edilen 53 ahırdan 32´sinin tahliye edilmesini sağlayarak, bu yerlerde hayvan bakım ve beslenme faaliyetine son verdirmişti. Geriye kalan 21 ahır sahibi ise İnegöl Belediyesine dilekçe ile başvurarak ahırların kaldırılması ve hayvanların tahliye edilmesi için en azından kış koşullarının atlatılması talebinde bulunmuşlardı. Şehir merkezinde geriye kalan 21 ahır sahibi ile Belediye Encümen Salonunda bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Belediyemize dilekçe ile başvuran ahır sahiplerinin taleplerini değerlendirerek kendilerine ahırların kaldırılması ve hayvanların tahliye edilmesi için 30 Nisan 2017 tarihine kadar süre verilmesine karar verdik” dedi.


MERKEZDE BULUNAN AHIRLAR ÇEVRE KİRLİLİĞİNE YOL AÇIYOR

Zabıta Müdürü Osman Kalkan ile İmar ve Şehircilik Müdürü Sedat Koca´nın da katıldığı...