17 / 05 / 2024

İnegöl doğa turizmi

İnegöl doğa turizmi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim, spor, altyapı gibi projeleri için 50 milyon TL’lik kaynak aktaracağı İnegöl’de Fevziye Kanyonu’nun turizme açılması için de çalışma başlatıldı.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İTÜ Doğa Kolejini nasıl alacak?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı'nın, bir süredir maddi krizde olduğu bilinen Doğa Koleji'ni almak için görüşmelere başladığı belirtiliyor. Bunun için telaffuz edilen paranın miktarı ise 800 milyon lira. Peki bir üniversite vakfının kasasında bu kadar büyük bir tutar nasıl bulunur?

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

Altunizade Doğa Koleji binası 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Üsküdar İlçe, Altunizade Mahallesi 1139 Ada 16 Parselde yer alan Doğa Koleji binasını 93 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Doğa Koleji Giresun kampüsü açılıyor!

Doğa Koleji Giresun kampüsü 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye hazırlanıyor. Gelecek eğitim yılında eğitim verecek olan Giresun kampüsünün tanıtımını gerçekleştirdi.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi Merkez Mahallesi’nde hayata geçireceği Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başladı.

Doğa Koleji yurt dışına açılıyor!

Yurt dışında okul açmak için İngiltere’de ciddi araştırmalar yaptıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük okul zinciri oldukları belirtti.

Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da vatandaşların hizmetine açılıyor

İnegöl doğa turizmi Haberi

İnegöl doğa turizmi

İlçenin 2015 vizyonunu açıklayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapacakları yatırımlarla ilçenin çehresini değiştireceklerini kaydetti. İlçede yeni meydanlar, otopark alanları ve iş merkezlerinin yapılacağını belirten Aktaş,”İlçenin turizme açılması için de çalışmalar yürüteceğiz. Oylat Mağarası’nın gün yüzüne çıkartılmasının ardından çalışmalar ‘Fevziye Kanyonu’na yönlendirildi. Kanyonun doğa turizmine kazandırılması için çalışmalar hazırlandırıldı. Ayrıca Yeniceköy Mahallesi mevkiinde Yamaç Paraşütü pisti ve spor alanı projesi üzerinde çalışıyoruz”dedi. Yeni Hastane Etrafı Kentsel Tasarım Çalışması projesi için kolları sıvadıklarını aktaran Aktaş, Yap-işlet-devret veya kat karşılığı modeliyle yapılacak projede Cumartesi pazaryeri, ticari yapılar ve sosyal donatı alanları olacak” dedi. 


İnegöl’ü sanayisi ve ekonomisiyle olduğu kadar, turizm değerleriyle de ön plana çıkarmak istediklerini kaydeden Belediye Başkanı Aktaş, “Büyükşehir Belediyesi vizyonuyla ulaşım yatırımlarına önem verdik. Kent...