15 / 05 / 2024

İnegöl hal binası

İnegöl hal binası

İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi’ndeki eski hal binası yıkma kararı aldı.

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündeminde!

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde inşaat çalışmaları başlayan İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskilip Belediyesi, toplum sağlığı merkezi binasının inşaatına başladı.

Bursa Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı durduruldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşa edilen Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın çalışmaları ihaleyi kazanan firma tarafından durduruldu. 

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

Bursa İnegöl'e modern BUSKİ binası!

Su ve alt yapı hizmetlerinin daha iyi şartlarda verilebilmesi hedefiyle İnegöl’de hayata geçirilen BUSKİ hizmet binası, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından hizmete açıldı.

Bursa Yıldırım'a çok amaçlı hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Selçukbey Mahallesi'ne çok amaçlı hizmet binası inşa ediyor.

Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor!

Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı büyütme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor.

İnegöl hal binası Haberi

İnegöl hal binası

İnegöl Belediyesi, ürün toplama merkezi yapmak üzere Kurşunlu Mahallesi’ndeki 30 yıllık eski hal binasının yıkımına başladı. İnegöl Belediyesi, çilek çalıştayında üreticilerin talepleri doğrultusunda ürün toplama merkezinin yapımı için çalışmalara başladı. Kurşunlu’da eski hal binasının bulunduğu alana yapılması planlanan merkez için çalışmalar eski binanın yıkımıylabaşladı.


30 yıllık metruk hal binasının yıkımını inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşallah 30 küsur yıllık bu mevcut binayı yıkıp yerine mükemmel bir projeyi hayata geçireceğiz. Haziran ayı başında binanın tamamlanmasıyla beraber güzel bir çilek festivaliyle birlikte çilekteki yükselişimizi daha da arttırmak arzusundayız. Çilek çalıştayında çiftçilerin bazı talepleri oldu. Bu talepleri bir bir yerine getirmek durumundayız. İnegöl’ün değerlerini Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir tarafına yansıtmak ve bunu bir ekonomik katma değer haline getirmek istiyoruz. Mobilyada yaptığımızın aynısını...