04 / 05 / 2024

İnegöl Halk Eğitim Merkezi 2015

İnegöl Halk Eğitim Merkezi 2015

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 23 yaş ve üzeri engelli bireylerin eğitim gördüğü Halk Eğitim Merkezi eski binasında, İnegöl Belediyesi ve hayırseverler tarafından yapılan 23 Yaş Üstü Engelliler Kurs Merkezi bahçe düzenlemesi dün hizmete açıldı.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Öğretmenlere verilen eğitim ödeneği ne kadar? Ne zaman yatacak?

Öğretmenlere her yıl verilen eğitim ödeneğinin detayları son derece merak ediliyor. Peki, eğitim ödeneği hesaplara yattı mı? İşte detaylar…

MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı başvuruları nasıl yapılır? Eğitim müfettiş yardımcısı başvuru tarihi…

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yapacağı sözlü ve yazılı sınavın ardından 750 eğitim müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. 160 Türk lirası başvuru ücretinin ödenmesinin ardından 16-27 Mayıs tarihlerinde MEB’in internet sayfasından başvurular alınacak. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

İstanbul’daki 36 eğitim kurumu için yıkım kararı!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Sarıyer'de bulunan bir ilkokulun deprem riski nedeniyle tahliye edilmesinin ardından 36 eğitim kurumu için yıkım kararı alındı.

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

İnegöl Halk Eğitim Merkezi 2015 Haberi

İnegöl Halk Eğitim Merkezi 2015

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 23 yaş ve üzeri engelli bireylerin eğitim gördüğü Halk Eğitim Merkezi eski binasında, İnegöl Belediyesi ve hayırseverler tarafından yapılan 23 Yaş Üstü Engelliler Kurs Merkezi bahçe düzenlemesi dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Törene Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Jandarma Komutanı Uğur Baş, Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu, Gülhan Şahin ve Eşref Yiğit, siyasi parti temsilcileri, bazı okul müdürleri ile öğretmenler ve eğitim gören öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Halk Eğitim Merkezi eski binasında eğitim gören 23 yaş ve üzeri engellilerden oluşan sema grubu gösteri sundu. Kurumda eğitim gören öğrencilerden Osman Nuri Gültekin, Kafkas yöresi halk oyunu ile davetlileri coştururken, gösteri sonunda mikrofonu eline alarak rahatsızlığı nedeniyle bir süredir kuruma gelemeyen...