29 / 04 / 2024

İnegöl Hikmet Şahin Kültürparkı

İnegöl Hikmet Şahin Kültürparkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bütünşehir uygulaması kapsamında ilçelerde başlattığı yeniden imar ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnegöl’de 300 dönümlük alana kurulu olan Hikmet Şahin Kültürparkı, sil baştan düzenleniyor.

İnegöl Hikmet Şahin Kültürparkı yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bütünşehir uygulaması kapsamında ilçelerde başlattığı yeniden imar ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnegöl’de 300 dönümlük alana kurulu olan Hikmet Şahin Kültürparkı, sil baştan düzenleniyor.

Çilek Mobilya MODEF'e katıldı!

07-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF), İnegöl’deki Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi’nde 33. kez kapılarını açtı.

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

İnegöl Hikmet Şahin Kültürparkı Haberi

İnegöl Hikmet Şahin Kültürparkı


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bütünşehir uygulaması kapsamında ilçelerde başlattığı yeniden imar ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe ayrımı gözetmeksizin 17 bölgenin tamamında coğrafi ve stratejik özelliklerine göre birbirinden farklı hizmetlere imza atan Büyükşehir Belediyesi, İnegöl için de yatırım ve hizmetten geri durmuyor. Daha önce yaptığı yatırımlarla ilçenin alt yapısını iyileştiren, birçok okulu yenileyen, spor alanlarıyla ilgili ciddi çalışmalar başlatan ve ilçe merkezine büyük bir pazar yeri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İnegöl’ün ortasında 300 dönümlük alanda kurulu bulunan Hikmet Şahin Kültürparkı’nı yeniden düzenliyor.


İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte kültürpark alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 300 dönümlük alanın bakım ve temizlik, işletme ve düzenleme çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi’nce sürdürüldüğünü söyledi. Yaz girmeden çalışmalara başladıklarını ve kısa sürede...