29 / 04 / 2024

İnegöl ihtisas OSB

İnegöl ihtisas OSB

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyüyor. 

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de geri sayım başladı!

2017 yılında çalışmalarına başlanılan Çanakkale Gıda İhtisas OSB'de sona gelindi. 91 sanayi tesisinin 2 yıl içinde hayata geçmesi planlanıyor.

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor!

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor. Kayseri, bu sene e-ticaret kanallarının artması ve ihtisas OSB'lerinin devreye girmesiyle 2.2 milyar dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor..

İnegöl ihtisas OSB büyüyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyüyor. 

Bu yıl 7 OSB daha açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: "Bu yıl içinde 7 OSB daha açılacak. 2017 yılı içinde açacağımız yeni OSB'ler, yurt genelinde 18 bin kişiye istihdam sağlayacak" dedi.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için ilk kazma vuruluyor!

Türkiye'nin uzay ve havacılık alanındaki projelerine ev sahipliği yapacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için çalışmalar ay sonunda başlayacak.

İnegöl ihtisas OSB Haberi

İnegöl ihtisas OSB


Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyütülecek OSB'ye yeni fabrikalar açılacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde şu anda 48 fabrika faaliyetlerini devam ettiriyor. 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığını ifade eden Kaymakam Ali Akça, ikinci OSB’nin Türkiye’nin diğer OSB’lerine göre hızla büyüdüğünü söyledi.

Ali Akça, OSB çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Akça şunları söyledi; 2009 yılında inşaat çalışmalarına başlayan 2 fabrikanın 2011 yılında 2. OSB’de üretime geçtiğini belirterek, “Birinci etabı 4 bin 100 dönüm, ikinci etabı da 2 bin 650 dönüm olmak üzere toplam 6 bin 750 dönüm arazi üzerinde planlanan bir OSB. Şuanda 48 fabrika faaliyette ve 3 bin 500’ün üzerinde çalışan...