17 / 05 / 2024

inegöl inşaat çalıştayı

inegöl inşaat çalıştayı

Alinur Aktaş Müteahhitler Derneği toplantısına katıldı. Yemekte inşaat sektörünü yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, kısa bir süre sonra sektörün analizini yapmak adına İnşaat Çalıştayı düzenleyeceklerini kaydetti.

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

1935'te 'İstanbul'da inşaat çalışmaları durdu' iddiası!

1935 yılının sonlarına doğru İstanbul'da inşaat çalışmalarının durduğuna dair haberler gelmeye başlamış.  Peki 1935 yılında İstanbul'da inşaat durdu mu?

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Danıştay'dan 'kat karşılığı inşaat işlerinde KDV' kararı!

Danıştay, kat karşılığı inşaat işlerinde müteahhitlerin arsa sahiplerine arsanın karşılığı olarak verdikleri konut ve işyerlerinin KDV’ye tabi olduğuyla ilgili düzenlemeyi iptal etti.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Kemeraltı Çarşısı'nda yapılaşmayı önlemek için Kemeraltı Çalıştayı yapılacak!

7 bin yıllık tarihiyle her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan tarihi Kemeraltı Çarşısı dokusunu zedeleyecek projelerle karşı karşıyayken, tarihi dokuyu korumak için "Kemeraltı Çalıştayı" düzenlenecek.

Tarsus'taki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgede hayata geçirilen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Can, Eylül-Aralık döneminde her hafta bir veya iki hizmetin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaları yeni yılda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaların yeni yılda başlayacağını müjdeledi. İzmir'e yatırımların çoğaldığını dile getiren Kocaoğlu, "Özellikle sağlık turizminde ve fuarcılık alanında daha gerçekleştirilecek önemli yatırımlar var" dedi.

İnşaat sektöründe iki bakanlı çalıştay!

İnşaat sektörünün öncü temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ve Maliye Bakanı Ağbal bir araya geldi. 2 saat süren inşaat çalıştayında önemli açıklamalarda bulunuldu.

Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmaları incelendi!

Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

inegöl inşaat çalıştayı Haberi

inegöl inşaat çalıştayı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Yemekte inşaat sektörünü yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, kısa bir süre sonra sektörün analizini yapmak adına İnşaat Çalıştayı düzenleyeceklerini kaydetti. 


Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ile BAU 2015 İnşaat Fuan inceleme gezisine katılan sektör temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekte geçtiğimiz günlerde gidilen Almaya Münih'teki BAU 2015 fuan değerlendirildi. 


VERİMLİ BİR GEZİ OLDU 


Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Aktaş; "Geçtiğimiz hafta içerisinde Müteahhitler Derneğimizin MÜSİAD öncülüğünde ve Merkür turizm aracılığıyla gerçekleştirdiği organizasyonla BAU 2015 Münih İnşaat fuannı yaklaşık 17 kişilik bir heyetle ziyaret ettik. 5 günlük gezinin 2 gününe, Münih ayağına katılabildim. Müteahhitlerimiz Kent Konseyi başkanımızla...