05 / 05 / 2024

İnegöl İş-Kura yeni bina

İnegöl İş-Kura yeni bina

İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş, İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk'e yaptığı ziyarette, kurumun daha rahat bir mekânda hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vereceklerini söyledi.

Şiddetli depremlerin binalarda yapacağı hasarı önceden ölçebilecek yeni bir sistem bulundu...

Avusturya'daki Graz Teknik Üniversitesi (TU), şiddetli bir depremden sonra depremin binalara verebileceği hasarı önceden ölçebilecek yeni bir teknoloji geliştirdiklerini duyurdu. Açıklamaya göre yeni yöntem kullanılarak 20 bin kilometre uzaktan bile milimetrik hassasiyetle ölçüldüğü kaydedildi. İşte

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Goldman, Merkez Bankası'nın yıl sonu yeni enflasyon beklentisini açıkladı!

Goldman Sachs, Merkez Bankası'nın 500 baz puanlık faiz artışınından sonra yağtığı değerlendirmede yıl sonu yeni enflasyon beklentisini açıkladı. 

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları tek tek açıklandı! Hesaplara tam bu kadar yatacak! Acil bakın!

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki zamlı dul-yetim maaşları ne kadar oldu? Hemen hesaplara yatırılacak bu paralara bakın...

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

İBB'den İstanbul’daki riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

İBB, çürük binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla yeni bir finans modeli hazırlandı. Riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"

Sürekli yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların yeni numarası “pes!” dedirtti. Farklı sektörlerden istihdam  dolandırıcılığı adlı yeni bir dolandırıcılık türüyle ilgili haberler gelirken, bu kez insanların iş umudunu kullanıyorlar. İşlerini pervasızca yapan dolandırıcılar, olmayan işler için otel

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste!

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022! TOKİ İnegöl 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

Dar ve gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İnegöl projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. İşte TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl İş-Kura yeni bina Haberi

İnegöl İş-Kura yeni bina

İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş, İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk'e yaptığı ziyarette, işçi ve işvereni buluşturan kurumun daha rahat bir mekânda hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vermeye hazır olduklarım söyledi. 


Aktaş, "Yenişehir'in de bize bağlı olması nedeniyle özellikle Alanyurt'ta resmi kurum ve kuruluşların artması noktasındaki isteğimizden dolayı, İş-Kur'a meclis olarak yer tahsisinde bulunduk. Önce imar plan değişikliği yapıldı. Sonrasında yerin tahsisi gerçekleşti. Önümüzdeki yıl inşallah güzel bir bina kazandırmış olacağız" dedi. 


İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk ise, "İş-Kur'un son yıllarda faaliyet alanlan oldukça genişledi. Hem iş arayan ve işverenlere büyük katkılar sağlıyoruz. Genel merkez nezdinde binanın yapımı ile alakalı yazışmalan yaptık. 2016 planına alındı. Bütçesi ayrıldı. İnşallah önümüzdeki yıl inşaatına başlayıp yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


Olay...