14 / 05 / 2024

inegöl kulaca mehmet bey camii nerede

inegöl kulaca mehmet bey camii nerede

Bursa İl Özel İdaresi tarafından İnegöl ilçesine bağlı Kulaca köyünde restore edilen Mehmet Bey Camii törenle ibadete açıldı. Kulaca Köyü Muhtarı Mehmet Çevik, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti...

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İnegöl'de toplu açılış yapıldı!

TOKİ tarafından 2 etap dâhilinde yapımı tamamlanan 1930 konut, Hz. Ali Camii, Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi ve TOKİ Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı.

TOKİ'nin Bursa İnegöl'deki bin 930 konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise binalarını hizmete açtı.

İnegöl'de 1.930 TOKİ konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı ' Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul ve ortaokul ayrıca lise binalarını hizmete açtı.

İnegöl'ün yeni huzurevine 1 milyon TL bağış yapılacak!

İnegöl'ün yeni huzurevi Yenice'de hayata geçirilecek. Mehmet Göztepe'nin vefat eden eşi adına yapılacak huzurevi için 1 milyon TL'lik bağış Meclis'ten geçti.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

Yalova Hacımehmet Köyü Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Merkez ilçesine bağlı Hacımehmet Köyü G22C11A4A, G22D15B3B pafta, 470 parsel numaralı taşınmaza ait İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu onaylanarak, kurumlara iletildi...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

inegöl kulaca mehmet bey camii nerede Haberi

inegöl kulaca mehmet bey camii nerede


Bursa İl Özel İdaresi tarafından İnegöl ilçesine bağlı Kulaca köyünde restore edilen Mehmet Bey Camii törenle ibadete açıldı.


Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törenin açış konuşmasını yapan Kulaca Köyü Muhtarı Mehmet Çevik, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, “Burada bir tarihi tekrar canlandırmanın mutluluğun hep beraber yaşıyoruz. Geçen yıl haziran ayında başlamış olduğumuz çalışmalar 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak camimiz bugün ibadete açılıyor. 280 metrekarelik cami harabe haline gelmişti. Bugün baktığımız zaman, bir mercan, inci tanesi kadar güzel bir tarihi eser ortaya çıkmış. Bu eser için harcadığımız toplam para 756 bin lira. İlk başta 418 bin liralık bir ihaleyle başladık. Ancak tahmin ettiğimizin de ötesinde, dokunduğumuz her yerden adeta yıkılmalar, sesler...