06 / 05 / 2024

inegöl kuzey tarım dışı arazileri

inegöl kuzey tarım dışı arazileri

İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ün gelecekte ovada değil, kuzeydeki tarım dışı arazilere doğru büyütülmesinin daha doğru olacağını söyledi. Anıl, belediyenin yeni İnegöl Projesinin doğru bir karar olduğuna vurgu yaptı.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Tarım Kredi'de mega indirim! 9 kilo toz deterjan 104,90 TL! 1 kilo tavuk 38 TL! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Tarım Kredi'de 9 kilo toz deterjan 104,90 TL, 1 kilo tavuk 38 TL'de satılıyor. Tarım Kredi'de diğer indirimli aktüel ürünlerin fiyatları ne kadar? 7 Mart 2023 fiyat listesi.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirimler ne zaman başlıyor? Tarım Kredi Kooperatif indirimi başladı mı?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirimlerin ne zaman başlayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte detaylar!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1800 personel alımı başvuru şartları neler? Sakın kaçırmayın, hemen başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1800 personel alımı başladı. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alı M. Al-Shaıkh ve Samı Husseın A. Loaloa ortaklığında kuruldu.

inegöl kuzey tarım dışı arazileri Haberi

inegöl kuzey tarım dışı arazileri

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İTSO'yu ziyaret etti. İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter Mustafa Şentürk'ün hazır bulunduğu ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ün gelecekte hava kirliliği sorunu yaşamaması için bugünden doğru adımlar atılması gerektiğini söyledi. İnegöl'ün mevcut yerleşim alanının hava akımlarına kapalı olduğuna dikkat çeken Anıl, yeni yerleşim ve sanayi bölgelerinin ilçenin kuzeyinde planlanmasının doğru olacağını söyledi. 1980'li yıllarda Alanyurt'un kuzeydeki tepelik alanlarda planlandığını hatırlatan Anıl, "Ardından 2'nci OSB'de Hamzabey sırtlarında yapıldı. İnegöl Belediyesi de 10 yıl önce Karalar Köyü sırtlarında yeni yerleşim alanlarını planladı. İşte bunlar doğru adımlardır" dedi. Metin Anıl gelecekte daha yaşanır bir İnegöl için hep birlikte çalışması gerektiğini de belirterek, İnegöl'ün sanayileşmeye devam...