28 / 04 / 2024

İnegöl mobiliyum açıldımı

İnegöl mobiliyum açıldımı

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Evde bakım maaşında Eylül şoku! Evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? 

'Evde bakım parası yattı mı?, Evde bakım maaşı kaç lira?, Evde bakım parası eren yatacak mı? gibi soruların yanıtları sık sık araştırılıyor. Peki evde bakım maaşı yattı mı 16 Eylül 2022? Evde bakım parası Eylül ödemeleri yapıldı mı? İşte evde bakım parası ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Evde bakım maaşı yatırıldı mı Eylül 2022? Evde bakım maaşı kaç TL ödenecek ve ne zaman yatacak? Bu tarihe hemen bakın!

'Evde bakım parası yattı mı?, Evde bakım maaşı kaç lira?, Evde bakım parası eren yatacak mı? gibi soruların yanıtları sık sık araştırılıyor. Peki evde bakım parası Eylül ödemeleri yapıldı mı? Evde bakım parası ne zaman ödenecek? Bu ay evde bakım maaşı erken yatacak mı? İşte ayrıntılar...

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

İnegöl mobiliyum açıldımı Haberi

İnegöl mobiliyum açıldımı

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, İnegöl’de kapılarını açtı. Açılış törenine Mobiliyum Kurucu Başkanı Haluk Özbek’in yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, dernek başkanları, bürokratlar ve mobilya sektörü temsilcileri katıldı. 


Kurucu Başkan Haluk Özbek, “Bu büyük hayale inanan üyelerimize teşekkür ediyorum” diyerek açılış konuşmasına başladı. Özbek, 225 bin metrekarelik kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturan Mobiliyum’un, İnegöl mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil ettiğini söyledi.



Haluk Özbek; “Türkiye mobilya üretiminin yüzde 50’sinin yapıldığı İnegöl’de, 100 milyon dolarlık maliyetle kurulan Mobiliyum AVM, 160 ülkeye ihracatıyla ve 30 bin sektör çalışanıyla mobilya endüstrisinin kalbi...