06 / 05 / 2024

inegöl mobilyacıları

inegöl mobilyacıları

Türkiye ekonomisinin yapı taşını küçük işletmeler oluşturuyor. Birbirinden bağımsız küçük işletmelerin, yoğun rekabet ortamında uzun süre ayakta kalmaları bile çok zor. Oysa güç birliği yapanlar başarı öykülerine imza atıyor. İşte bunun iki örneği...

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emekli maaş zammında kritik ayrıntı! Kök maaş formülü maaşları nasıl etkileyecek? Kim 7.500 TL'den fazla maaş alacak?

Emekliye yapılacak üçlü zammın kök maaş formülü sebebiyle arada kayanayabileceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

BES katılımcılarına kredi fırsatı! Katılımcılar nasıl ve hangi koşullarda kredi çekebilecek? Sistem nasıl işleyecek?

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde gerçekleştirilen önemli bir değişiklik ile BES katılımcıları, artık kısa süreli ihtiyaçlarını için birikimlerini bozmadan bankalardan kredi çekebilecek. Düzenleme altı ay sonra yürürlüğe girecek.

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde önemli değişiklik! BES katılımcıları birikimlerine karşılık kredi kullanabilecek!

SEDDK, bireysel emeklilik sistemine ilişkin yönetmelikte değişikliğe giderek katılımcılara avantajlı kredi kullanma imkanı sağlanacak. Böylece eskiden ‘Paraya ihtiyacım var’ deyip birikimlerini çekmek isteyenlere ‘kredi’ seçeneği sunulurken, sistemden çıkışların da önlenmesi hedefleniyor.

306 dairelik İnegöl Vizyon Haziran 2023’te teslim edilecek!

Bursa İnegöl’de inşa edilecek olan GNR Günerler İnşaat’a ait olan İnegöl Vizyon, 2023 Haziran’da teslim edilmek üzere alıcılarını bekliyor. Proje ile ilgili tüm detaylar ise belli oldu. İşte ayrıntılar…

Eylül ayı enflasyonu kaç çıkacak? Piyasa katılımcıları ne bekliyor?

Piyasa katılımcılarının görüş bildirdiği Boomberg HT anketine göre enflasyon rakamları Eylül ayında da tırmanmaya devam edecek. İşte 19 piyasa katılımcısı ile hazırlanan anketin detayları...

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste!

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022! TOKİ İnegöl 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

Dar ve gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İnegöl projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. İşte TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022...

inegöl mobilyacıları Haberi

inegöl mobilyacıları

İnegöl, Türkiye’nin ‘mobilya başkenti’... Mobilya üretiminde uzmanlaşan ilçeden çıkan ürünler sadece Türkiye’de değil, dünyanın çeşitli yerlerinde alıcı buluyor. İşsizliğin yaşanmadığı nadir yerlerden biri olan İnegöl’de mobilya üreticileri önce bir ihtisas OSB’de buluştular, sonra da üretimdeki güç birliğini pazarlama alanına taşıdılar. Mobilya AVM projesi Mobiliyum’un ilk etabı ocak ayında açılacak. 125 bin metrekarelik ilk etapta 100 mağaza ile açılacak olan Mobiliyum’un aynı büyüklükteki ikinci etabının inşaatı da devam ediyor. Mobiliyum’un hedefi 200 mobilyacıyı 365 gün açık fuar konseptiyle alıcılarla buluşturmak. 


Mobilium konseptini Türkiye geneline yaymak isteyen mobilyacılar, 5 yılda Türkiye’de 5, dünyanın belirlenecek iki yerinde daha AVM açmayı planlıyor. Mobilyacılar, kendi girşimlerinin yanı sıra mevcut ya da planlanan AVM’lerde de mobilya satış alanları kurulması için teklif almaya başladı. 


Mobiliyum Kurucu Başkanı Haluk...