04 / 05 / 2024

inegöl otopark

inegöl otopark

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl'de çıkmaz sokaklar açılıyor!

İnegöl Belediyesi, çıkmaz sokakları açmak için yaptığı yıkım uygulamasını bu kez otopark alanı oluşturmak için gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş Sinanbey Caddesi üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımını yerinde inceledi...

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

İncirliova'da inşaat karşılığı otopark ve dükkan kiralama ihalesi!

İncirliova Belediyesi, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Bursa İnegöl Katlı Otopark yeniden ihaleye çıkıyor!

Bursa İnegöl Belediyesinin Eski Alyans Düğün Salonunun olduğu yere yapılması planlanan Katlı Otopark projesi yeniden ihaleye çıkıyor.

İnegöl Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İnegöl Belediye Başkanlığı, İnegöl'de 3 işyeri ve otopark inşaatı yaptıracak. İhalesi 16 Ağustos'ta gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 3 milyon 394 bin 436 TL olarak belirlendi.

İnegöl Mahmudiye'de 43 araçlık otopark alanı inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokakta, 43 araçlık otopark alanını hayata geçiriyor.İşte haberin detayları...

İnegöl Kültür Sarayı'nda yıkım başladı!

İnegöl'de depreme dayanıklılık testinden geçemeyen Kültür Sarayı ve çevresindeki dükkanların yıkımına başlandı. Yıkılacak binanın yerine meydan ve yer altı otoparkı yapılacak.

İnegöl Belediyesi Mahmudiye'ye otopark inşa ediyor!

Bursa’nın İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi'ne 47 araçlık otopark ve koruluk yapıyor. Adil Kansu, “Yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları yapıyoruz." dedi.

İnegöl DOSTUM ile turizmde söz sahibi olmayı planlıyor!

Proje kapsamında 80 bin metrekarelik alanda hangar, kafeterya, atv ve motocross sahası, bisiklet parkuru, uçuş pisti, okçuluk eğitim sahası, balıkçılık alanı ve otopark inşa edilecek.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Burtom Gemlik ve İnegöl'de şube açacak!

Burtom OSGB İşletme Müdürü Serdar Yüm, iş sağlığı ve iş güvenliğinde aylık sözleşmeli müşteri sayılarının son bir yıl içinde 97'den 700'e ulaştığını ve buna paralel olarak çalışan sayılarının 38'den 45'e yükseldiğini belirtti.

inegöl otopark Haberi

inegöl otopark

İnegöl Belediyesi, ilçede araç artışı nedeniyle yaşanan otopark sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı. Milliyet'ye yer alan habere göre; İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle Mevlana Caddesi’nde 3076  metrekarelik alanı düzenleyerek 27 araçlık otopark ve koruluk alana dönüştürme çalışmalarına başladı.

Mevlana Caddesi üzerine inşa edilecek otopark  yeşil alan ve modern bir görünüm sunmak amacıyla başlanan çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, beraberindeki heyetle birlikte otopark ve koruluk alanda incelemelerde bulundu.

GÜZEL BİR ALAN OLUŞTURMAK İSTİYORUZ 

İnceleme sırasında otopark inşaatı için bilgi veren İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, ‘’Yeni Mahalle Mevlana Caddesi’nde bulunun üç bin metre kare alan içerisinde koruluk alan ve otopark alanı oluşturmak için çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Sert zeminlerde renkli parke taşı uygulamasıyla otoparklarımızı oluşturup inşallah buraya yetişkin fidanlarımızı...