14 / 05 / 2024

İnegöl pazar yeri

İnegöl pazar yeri

Geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Benzin ve motorin fiyatları şaşırttı! İşte 25 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarına dair detaylar araç sahipleri tarafından araştırılmaktadır. İşte 25 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorinden beklenen haber! İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair güncel fiyat listesi araştırılıyor. İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri dikkat! İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahipleri tarafından merakla araştırılıyor. İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Dolar ne kadar oldu? 1 Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları nedir? 4 Eylül Pazar dolar euro kaç TL?

Dolar bugün ne kadar oldu? 4 Eylül Pazar dolar fiyatları nedir? Bugün dolar alınır mı? Hafta sonu dolar euro alınır mı?

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri neresi? Ardıçlı TOKİ kuraları nerede çekilecek?

Menemen’de pazar yeri inşaatı krizi çözüldü!

Menemen’deki pazar yeri krizi çözüldü. Yapılan karşılıklı protokole göre pazar yeri inşaatı için esnaftan para istenmeyecek.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

İnegöl pazar yeri Haberi

İnegöl pazar yeri


Geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni pazar yerinin ilçeye değer katacağını söyledi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yılın 270 günü hareketliliğin bulunduğu Pazar yerinin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle mükemmel bir yaşam alanına dönüşeceğini vurguladı.


Altyapıdan ulaşıma, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda merkeze yeni bağlanan ilçelerde de yatırım atağına kalkan Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesine de modern bir Pazar alanı kazandırıyor. Ağır geçen kış şartlarında yoğun kar yağışı yüzünden geçtiğimiz yılın son günlerinde çatısı çöken kapalı pazar alanı için hazırlanan yeni projenin temelini Ekim...