29 / 05 / 2024

İnegöl Sarıpınar yatırım

İnegöl Sarıpınar yatırım

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Sarıpınar’ın içme suyuna kavuşmasının en önemli nedeninin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uygulamaya aldığı Bütünşehir Yasası olduğunu söyledi.

Temettü yatırımında bu iki analize aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki temettü yatırımında nelere dikkat edilmeli? Piyasa analisti Umut Demir, X sosyal medya hesabında 2 analize dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakım parası alan pek çok kişi Eylül 2023 ödemelerinin yatıp yatmadığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Eylül ayında 1127 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Eylül ayında toplam 1127 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Arsa yatırımı her zaman kazandırır mı?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, arsa yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gökhan Gürlek, “Doğru bir yatırım için arsa almak yatırımcılar tarafından en çok kullanılan kazançlı akıllı bir yatırım şeklidir.” dedi…

İnegöl Sarıpınar yatırım Haberi

İnegöl Sarıpınar yatırım


İnegöl’ün Sarıpınar beldesi, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 2.1 milyon TL’lik yatırımla içme suyuna kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sarıpınar’ın içme suyuna kavuşmasının en önemli nedeninin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uygulamaya aldığı Bütünşehir Yasası olduğunu söyledi.


Sarıpınar’ın içme suyu hattı, düzenlenen törenle hizmete alındı. Köy meydanında yapılan törene; Büyükşehir Belediye Başkan Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Asım Amil, Büyükşehir ve İnegöl belediye bürokratlarıyla vatandaşlar katıldı.


2.1 milyon TL’lik yatırım


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir Yasası çerçevesinde 17 ilçenin tamamında yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi. Bursa kent merkezinde ne varsa ilçelerde de onun olmasını istediklerini, tüm çalışmaları bu yönde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Altepe, planlanan program çerçevesinde İnegöl’ün Sarıpınar beldesini de içme suyuna kavuşturduklarını hatırlattı....