05 / 05 / 2024

inegöl tanıtım

inegöl tanıtım

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Tanıtım Fonu'na inşaat sektöründen büyük destek!

Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz'ın yaptığı "Tanıtım Fonu" önerisine sektörden büyük destek geldi. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, bunu Fikirtepe’de başarılı bir şekilde uyguladıklarını söyledi.

Afyonkarahisar 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi açılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'daki "26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi"nin Kurban Bayramı tatili süresinde ziyarete açılması talimatını verdi.

inegöl tanıtım Haberi

inegöl tanıtım

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katılan oda üyesi firmalara ilçenin tanıtımına yaptığı katkıdan ötürü teşekkür plaketi verdi.


İTSO yönetimi, Gayrimenkul Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Tüyap Bursa Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki İnşaat Fuarı’nı ziyaret ederek, İnegöllü firmaların stantlarını gezdi. İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Tanrıkulu, Meclis Başkan Yardımcısı Timur Erezsarı, Meclis üyesi Emrah Erim, İnşaat Meslek Komitesi üyeleri Osman Çayır ile Metin Parmak’tan oluşan İTSO Heyeti, fuarda stant açan İnegöllü firmaların temsilcileriyle görüşerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Stantları tek tek gezen İTSO heyeti, firma temsilcilerine, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi takdim etti.


Fuarla ilgili değerlendirme yapan İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı, fuarların alıcı ile satıcıyı bir araya getiren önemli organizasyonlar...