11 / 05 / 2024

inegöl toki kura sonucu 2020 listesi

inegöl toki kura sonucu 2020 listesi

TOKİ'nin Bursa İnegöl 100 bin konut projesinde yer alan 800 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuraları ertelenmişti. TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ kura takvimi belli oldu! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında üçüncü etap kura takvimi belli oldu. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ kura takvimi açıklandı! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ 26-28 Kasım il il kura çekiliş takvimi

TOKİ Sosyal Konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş kura çekiliş takvimini merak ediliyor. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? İşte 26-28 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ kuraları peş peşe çekildi! TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ Sosyal Konut projesinde kuralar peş peşe çekiliyor. Yeni ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş kura sonucunu merak ediyir. Peki TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ kura sonuçları geçtiğimiz günlerde yapılmaya başlandı. TOKİ sosyal konut projesine başvuruda bulunanlar, “TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?” şeklinde araştırmalara başladı.

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste!

İnegöl kura sonuçları 26 Nisan 2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022! TOKİ İnegöl 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

Dar ve gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İnegöl projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. İşte TOKİ İnegöl kura sonucu 26 Nisan 2022...

inegöl toki kura sonucu 2020 listesi Haberi

inegöl toki kura sonucu 2020 listesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Bursa İnegöl 2020 projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün açıklanacak.

Dar gelirlilerin yüzünü güldüren 100 bin konut kapsamında inşa edilecek olan Bursa İnegöl TOKİ projesinde toplam 800 konut yer alacak.

Kura heyecanının başladığı TOKİ Bursa İnegöl 2020 projesinde 560 adet 2 oda 1 salon konut, 240 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ 100 bin konut İnegöl 2020 projesi kapsamındaki 2+1 evlerin brüt alanı 75 metrekare ile 85 metrekare arasında; 3+1 evlerin brüt alanı 100 metrekare şeklinde tasarlandı.

2+1 konutlar için 14 bin lira, 3+1 konutlar için 16 bin lira peşinat ödemesi yapılan TOKİ Bursa İnegöl 2020 projesi kapsamındaki 2+1 evler için 894 lira, 3+1 evler için 1022 lira taksit ödenmesi gerekiyor.

TOKİ Bursa...