19 / 05 / 2024

inegöl Towly mobilya mağazası açıldı mı

inegöl Towly mobilya mağazası açıldı mı

Mobilya üretimi yapan Towly, bu yıl ilk mağazasını açmayı planlıyor. Kendi markalarıyla mağazalar açmak olduğunu söyleyen Towly Genel Koordinatörü İlhan Akgüller, "İlk mağazamızı bu yıl İnegöl Mobilya AVM'de bin 500 metrekare alanda açacağız." dedi.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Petra Mağazacılık Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Üstün tarafından kuruldu. 

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnegöl mobilyada dünya ile buluşuyor!

MOSDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Türk mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörünün geçen yıl ihracatını 4,1 milyar dolara taşıdığını belirterek, "Sektörümüz 10 yıl önce bir yılda yaptığı ihracatı şimdi sadece iki ayda gerçekleştiriyor." dedi.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

inegöl Towly mobilya mağazası açıldı mı Haberi

inegöl Towly mobilya mağazası açıldı mı

Mobilya üretimi yapan Towly, bu yıl ilk mağazasını açmayı planlıyor. Uzun vadeli hedefleri arasında kendi markalarıyla mağazalar açmak olduğunu söyleyen Towly Genel Koordinatörü İlhan Akgüller, "İç pazara yönelmemizle birlikte kendi mobilyamızı kendimiz satma planları yapmaya başladık. İlk mağazamızı bu yıl İnegöl Mobilya AVM'de bin 500 metrekare alanda açacağız. Gelecek yıllar için de İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya'yı hedeflerimiz arasına aldık" diye konuştu. Müşterilerinin 54 ilde ürünlerine kolaylıkla ulaşabildiğini söyleyen Akgüller, satışlarının büyük ölçüde Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde gerçekleştiğini belirtti. 

Mağaza açma planlarının yanı sıra bu yıl kapasite artırımına yönelik makine yatırımına gidecekleri bilgisini veren İlhan Akgüller, üretimde insandan kaynaklı hataları minimum düzeye indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yaklaşık 500 bin dolarlık makine yatırımı ile kapasitelerini yüzde 40 artıracaklarını ifade eden Akgüller, "Üretimlerimizde...