06 / 05 / 2024

İnegöl Üniversitesi kampüs

İnegöl Üniversitesi kampüs

Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu'nun alanı içerisinde kalan atıl binaların yıkımı gerçekleşti. Bölgede kampüs alanının oluşturulması için düğmeye basıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü risk altında!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü için hasar tespiti raporları mevcut. Raporlara rağmen öğrenciler hasarlı binada eğitime mecbur bırakılıyor…

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

İnegöl Üniversitesi kampüs Haberi

İnegöl Üniversitesi kampüs

İnegöl Belediyesi, 50 yıllık Bursa Uludağ Üniversitesi içerisinde yer alan eski diş hastanesi binası ile iki adet tekel deposu yıkıldı. Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi İstişare Kurulu toplantısında  kampüs alanının oluşturulması konusunda proje için harekete geçildi. 


Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi'nde eşil alanlar, yürüyüş yolları, bank alanları, kafeteryalar, mini anfi tiyatro merkezinin inşaat çalışmaları başladı.


İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat konuyla ilgili açıklama yaptı. Canbolat, “Mevcut kampüste üniversite alanı olarak muhtelif yerlerden gelen öğrencilerin burada kalmaları ve memnuniyetini sağlayacak koşullar yeterli değildi. Bu bakımdan rektörlük bütçesi de şu aşamada hazır olmadığından bir kurul oluşturarak kısa sürede kampüsün iyileştirilmesi, ileriye dönük ise gündemde olan müstakil bir İnegöl Üniversitesinin çekirdeğinin oluşması bakımından girişimde bulunduk. İleriye dönük olarak İnegöl´de bir üniversite kurulacaksa...