20 / 05 / 2024

inegöl yeniceköy imar

inegöl yeniceköy imar

İnegöl Belediye Meclisinin ekim ayı toplantısında 31 madde oy birliği ile karara bağlanırken, Cerrah ve Yeniceköy Mahallelerinin ovaya taşan imar planları konusu görüşüldü. Meclis oturumunda 2015 yılı Performans Programı da oybirliği ile kabul edildi.

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, Çekmeköy imar planları konusunu kaleme aldı. İşte Demir'in "Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli" başlıklı yazısı...

İnegöl'de yıkım yapan işçi ölümden döndü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmasında çalışan 53 yaşındaki Mustafa Turhan, yıkım için gittiği binadan düşerek yaralandı.

İnegöl'de yıkılan evden tarih fışkırdı!

Bursa Gemlik'te 1992'de vefat eden doktor Seyfi Arıkan'ın evi kontrollü olarak yıkıldı. Arıkan'ın evinden çıkan tarihi sağlık gereçleri, sikkeler, klasik motosiklet, eski paralar ve subay kıyafetleri, görenleri şaşırttı.

İnegöl'de yıkımlar devam ediyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını devam ettiriyor. İlçenin, Sinanbey ve Kemalpaşa mahallelerinde çeşitli binalar yıkıldı.  

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi, F22D01C4A paftada yer alan tescil dışı alanın 3094 metrekarelik kısmındaki İdari Hizmet Alanının (Karakol) yapılaşma koşullarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Pendik'te 1/5000 ölçekli 4 imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te 1/5000 ölçekli 4 imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Adana Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Adana Yüreğir'de geçen ay inşaatına başlanılan ağız ve diş sağlığı hastanesinin yıl sonunca hizmete başlaması planlanıyor. Hastane 6 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Adil Şahin oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi'nin Adil Şahin olduğu açıklandı.

Dolmabahçe - Ortaköy Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Ortaköy koruma amaçlı nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

AVM mağazaları cadde mağazacılığına yöneldi!

TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, alışveriş merkezlerinin (AVM) cazibesinin kalmadığını, perakendecilerin cadde mağazacılığına yöneldiğini belirtti.

inegöl yeniceköy imar Haberi

inegöl yeniceköy imar


İnegöl Belediye Meclisinin ekim ayı toplantısında 31 madde oy birliği ile karara bağlanırken, Cerrah ve Yeniceköy Mahallelerinin ovaya taşan imar planları konusu görüşüldü. 


Bu bölgelerde OSB'ler oluşacağını kaydeden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bundan sonra verimli tarım arazilerinden bir santim dahi verilmemesi gerektiğini söyledi. Projeleri Büyükşehir'in desteğiyle yapmak istediklerini kaydeden Aktaş, Büyükşehir'e geçiş sürecindeki sıkıntılarla ilgili 26 başkanın bayramdan sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşeceğini söyledi. 


Meclis oturumunda 2015 yılı Performans Programı da oybirliği ile kabul edildi. Program için 98 milyon TL ayrıldı. Mecliste ayrıca, Hocaköy'de yapılması düşünülen okul için belediyeye ait alanın, Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilmesi kabul edildi. 



Olay...