08 / 05 / 2024

Alinur Aktaş: Tarım arazileri artık verilmemeli!

Alinur Aktaş: Tarım arazileri artık verilmemeli!

İnegöl Belediye Meclisinin ekim ayı toplantısında 31 madde oy birliği ile karara bağlanırken, Cerrah ve Yeniceköy Mahallelerinin ovaya taşan imar planları konusu görüşüldü. Meclis oturumunda 2015 yılı Performans Programı da oybirliği ile kabul edildi.




İnegöl Belediye Meclisinin ekim ayı toplantısında 31 madde oy birliği ile karara bağlanırken, Cerrah ve Yeniceköy Mahallelerinin ovaya taşan imar planları konusu görüşüldü. 


Bu bölgelerde OSB'ler oluşacağını kaydeden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bundan sonra verimli tarım arazilerinden bir santim dahi verilmemesi gerektiğini söyledi. Projeleri Büyükşehir'in desteğiyle yapmak istediklerini kaydeden Aktaş, Büyükşehir'e geçiş sürecindeki sıkıntılarla ilgili 26 başkanın bayramdan sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşeceğini söyledi. 


Meclis oturumunda 2015 yılı Performans Programı da oybirliği ile kabul edildi. Program için 98 milyon TL ayrıldı. Mecliste ayrıca, Hocaköy'de yapılması düşünülen okul için belediyeye ait alanın, Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilmesi kabul edildi. 



Olay Bursa


Geri Dön