14 / 05 / 2024

ingiltere Cambridge House

ingiltere Cambridge House

İngiltere'nin en pahalı evi Cambridge House olarak bilinen 48 odalı dev malikane olarak kabul edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Apex House: Ant Yapı'nın İngiltere'deki 5'nci yıldızı!

Ant Yapı UK; İngiltere’deki projelerinden beşincisi olan Apex House’u yapısal olarak tamamlamanın gururunu yaşıyor...

İngiltere'deki Cambridge Koleji için tarihi binalar araştırılıyor!

İşadamı Hakan Şaştım, İstanbul'da Cambridge adıyla kurduğu koleji, İngiltere'ye taşıyor. İşadamı eğitimin merkezi Cambridge'teki okul için tarihi binaları araştırıyor..

Bomonti The House fiyat listesi!

Bomonti The House fiyat listesine göre daireler 220 bin dolardan başlıyor. Toplam 155 adet daireden oluşam projede daireler studyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Yenigün İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Şişli Bomonti'de bulunuyor.

House Residence’de evlerin yüzde 45’i satıldı!

Yenigün İnşaat’ın Bomonti’de inşa ettiği The House Residence’ta satışların yüzde 45’i tamamlandı. 2016 yaz sezonunda teslim edilecek projede ortalama metrekare fiyatları 4bin 500 dolardan başlıyor.

The House Residence Bomonti'de satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Yenigün İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti’de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

The House Residence Bomonti'nin web sitesi dünyanın en iyi seçildi!

Dünyanın önemli dijital medya ödül organizasyonlarından “IMA 2014” sahiplerini buldu. The House Residence Bomonti’nin internet sitesi IMA 2014’te “Bina ve Yapı” kategorisinde “Dünyanın En İyisi” oldu ve “Best In Class” ödülüne layık görüldü.

Aydos House Pendik satılık!

Aydos House Pendik satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor.

Pendik Aydos House fiyat!

Daire tipleri arasında 2+1'den 5+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunulan Aydos House projesi 8 katlı 2 blok halinde yükseliyor. İşte Pendik Aydos House fiyat listesi...

Aydos House satış ofisi!

İstanbul Pendik'te inşa edilen Aydos House satış ofisi ile 0216 397 1 777 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 bin 98 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Aydos House ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilen Aydos House projesinde 81 adet daire ve 5 adet cadde dükkanı yer alıyor. Peki Aydos House ne zaman teslim edilecek?

Pendik Aydos House iletişim!

Daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Aydos House Pendik projesi Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Pendik Aydos House iletişim bilgileri...

Aydos House fiyatları!

Aydos House projesi 81 tane daireden meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen projede tapular Nisan sonunda teslim edilecek. İşte Aydos House fiyatları...

ingiltere Cambridge House Haberi

ingiltere Cambridge House
İngiltere'nin en pahalı evi Cambridge House olarak bilinen 48 odalı dev malikane olarak kabul edildi. Malikanenin toplam bedeli 200 milyon pound yani 600 milyon TL olarak belirlendi. Malikaneyi milyarder iş adamı kardeşler David ve Simon Reuben alıp iç dekorasyonunu yaptırınca fiyat birden 70 milyon pound...